Jövedelempótló - content főkép leírás

Jövedelempótló kiegészítő biztosítás

Az élet kiszámíthatatlan, bármikor tud meglepetést okozni - sajnos kellemetlent is. A pandémia még inkább rávilágított arra, hogy milyen fontos felkészülnünk a váratlan helyzetekre legyen szó akár az egészségügyi állapotunkról vagy munkahelyünk elvesztéséről. Jövedelempótló kiegészítő biztosításunk korszerű termék, amely 30 napot meghaladó keresőképtelenséget vagy 180 nap várakozási idő után bekövetkező 30 napot meghaladó munkanélküliséget követő átmeneti időszakban jelenthet rendszeres anyagi segítséget, akár 6 hónapon keresztül.
 

Jövedelempótló - 2 gombos banner

Jövedelempótló - content 2

Milyen esetekben nyújt segítséget?

A jövedelempótló kiegészítő biztosítás olyan esetekben jelent megoldást, amikor hosszabb időre esünk ki a munkavégzésből. Előrelátásunknak köszönhetően ezekben az átmeneti időszakban is biztosítani tudjuk családunk életszínvonalát, minél kevésbé zökkenjen ki a család a korábbi kerékvágásból, hiszen a biztosítási szolgáltatás több hónapon keresztül biztosíthat számunkra jövedelemkiegészítést. Így segíthet abban, hogy továbbra is fedezni tudjuk a kiadásainkat, fenn tudjuk tartani a háztartást.

Kiknek ajánljuk?

  • Annak, akinek esetleg hitele van, amihez nem kötött hitelfedezeti biztosítást.
  • Annak, aki nem rendelkezik tartalékkal esetleges átmeneti munkanélküliség esetére.
  • Annak, aki úgy érzi, hogy munkanélküliség, keresőképtelenség ideje alatt lecsökkent jövedelme nem fedezi a mindennapi kiadásait és ezen kiesett összeg részbeni fedezésére keres megoldást.

Hogyan segíthet?

A biztosítási fedezet meghatározott feltételek mellett, balesetből vagy betegségből eredő, 30 napot meghaladó keresőképtelenség, illetve a 180 nap várakozási időt követő 30 napot meghaladó munkanélküliség esetén nyújthat a szerződéskötéskor választott biztosítási összegnek megfelelő rendszeres anyagi segítséget, akár 6 hónapon át, a teljes szerződés tartama alatt többször is. A szolgáltatási összeg bármire fordítható, akár fennálló hitele törlesztőrészletének megfizetésére is.

Hogyan lehet ilyen biztosításom?

A jövedelempótló biztosítás úgynevezett kiegészítő biztosítás, ami azt jelenti, hogy az alábbi alapbiztostásaink mellé választható:

Kérjük a részletekről, szolgáltatásról, mentesülési és kizárási esetekről tájékozódjon a szerződési feltételekben, amelyet megtalál a Dokumentumtárban a Terméknév mezőben a '930 Jövedelempótló kiegészítő biztosítás'-ra keresve.

Jövedelempótló - 2 gombos banner

Jövedelempótló - magazin cikk ajánló - cím

Ez is érdekelni fogja!

Tartalom megjelenítő

A család és a munka harmóniája

Párunk otthon maradt a gyerkőccel, mi pedig visszatértünk a munkába? Ha a család egy fizetésből gazdálkodik, tegyünk meg mindent a családi bevételek és szeretteink anyagi biztonságának megőrzéséért. Ehhez adunk segítséget!

Részletek

Nagy család, nagy otthon: vigyázzunk rájuk!

Szülőként a gyermek az első, légy te a támasz! Nem könnyű kihívás, de mutatunk pár megoldást.

Részletek

Kisgyerekkel saját otthonba? Igen, lehetséges!

Gyermekünk születése vagy cseperedése kellő motiváció az otthonteremtésre. Ez azonban komoly vállalás, ami felelősséggel jár. Ha felkészülünk, sikerülni fog!

Részletek