Hogy viszonyulunk saját testünkhöz és másokéhoz?

Laza Tízes S02E02

Pörög az életük és pörög a nyelvük. Impulzív, vibráló, tettrekész emberek, akik mindennap szó szerint közszemlére teszik, megméretik magukat közönség előtt - akár színpadon, akár saját nappaliból közvetítve.

Hogyan képzi egy színész a testét? Miért fussunk babakocsival? Milyen komplexusok vannak a rettenetes elhízási, inaktivitási mutatók mögött? Élmény vagy rémálom a testnevelés óra? Mi a helyzet a bodyshaminggel és beachbody-val? Mi van 40 felett az apu- és anyutesttel? A kényelem-e a legnagyobb drog vagy a tudatosság, öngondoskodás felül tudja-e írni ezeket? Vajon tényleg a példaadás a legnagyobb motiváció? És mi az a lakossági félmaraton?!

Vendég: KÁDÁR-PAPP NÓRA (Gyerünk, anyukám!) és CSŐRE GÁBOR színész.

Házigazda: SIMONYI BALÁZS.

Hallgasd meg az S2E2 adást ezen a linken! 8. Kádár-Papp Nóra és Csőre Gábor - A podcast on Anchor

 

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

5 ok, amiért jó együtt edzeni a kollégákkal

A futás csapattal együtt valódi élménnyé válhat: közelebb hoz a munkatársaidhoz, motiválhatjátok egymást és biztosan elmentek edzeni!

Részletek

Nem csak a lábunkat, de a szemetet is szedtük!

Idén első alkalommal szerveztünk meg az NN Szedd lábad! szemétszedő futást Magyarország legaktívabb környezetvédő szervezete, a JÖN Alapítvány szakmai támogatásával.

Részletek

Laza Tízes S02E03 - Mit kezd egymással a futós fotós és kocogó professzor?

Másfél generációra vannak egymástól, hosszútávú projekteket csináltak egész életükben: 40 év tanítás és 20 év (régi) index.hu. Sok vasat, hangszert, tollat, fényképezőgépet tartanak a tűzben.

Részletek