Nem csak a lábunkat, de a szemetet is szedtük!


Idén első alkalommal szerveztünk meg az NN Szedd lábad! szemétszedő futást Magyarország legaktívabb környezetvédő szervezete, a JÖN Alapítvány szakmai támogatásával. Nagyon vártuk már ezt az eseményt, hisz a különlegessége magán a környezet szépségén kívül, hogy az ország három különböző pontján, Budapesten, Szegeden és Debrecenben, egyidőben zajlott a kezdeményezés.

A plogging egy jó lehetőség arra, hogy apránként, de biztosan a kis szemétkupacokat futás közben a legelrejtettebb zugokból is eltüntessük úgy, hogy kocogás közben élvezzük is azt, amit csinálunk! Jó volt látni és átélni, ahogyan sok-sok lelkes fiatal, családok, barátok munkatársak, de még gyerkőcök is védőkesztyűt és lebomló zsákot ragadva megtisztították a legkritikusabb, legszemetesebb részeit ezen városoknak.

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki velünk tartott és hozzájárult ahhoz, hogy közel 9 köbméter hulladékot tudjunk összegyűjteni, és mindezt úgy, hogy közben jó levegőn voltunk és sportoltunk is.

Ha kedvet kaptál az önkénteskedéshez, és szeretnél többet megtudni az alapítvány munkájáról, akkor látogass el a jonalapitvany.hu weboldalára. A JÖN Alapítvány önkénteseinek a szemétszedő kocogás egy életforma, ahol átélhetik, milyen is a könyed futás öröme összekötve a környezetünk védelmével.

Légy felkészült!

Légy felkészült!

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Érdekel

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Laza Tízes S02E03 - Mit kezd egymással a futós fotós és kocogó professzor?

Másfél generációra vannak egymástól, hosszútávú projekteket csináltak egész életükben: 40 év tanítás és 20 év (régi) index.hu. Sok vasat, hangszert, tollat, fényképezőgépet tartanak a tűzben.

Részletek

5 ok, amiért jó együtt edzeni a kollégákkal

A futás csapattal együtt valódi élménnyé válhat: közelebb hoz a munkatársaidhoz, motiválhatjátok egymást és biztosan elmentek edzeni!

Részletek

A hobbifutók 10+1 dilemmája

Kezdő futóknak minden jó tanács aranyat érhet, de a tapasztalt hobbifutókban is gyakran felmerülnek komoly kérdések, ezért jól jöhet a tapasztalatcsere.

Részletek