Sétáló futók különleges projektjei

Laza Tízes S03E02

A Laza Tízesben a 2. adásban sajátos felfedezőprojekteket kitűző, eltökélten sétáló-futó emberek jönnek. Valóságos ódákat zengenek településekről. Bejárják az összes magyarországit, vagy épp csak körbe mennek Budapest kerülethatárain. Miért jó futva járni, lassan nézelődni, szemlélődni? Mesélnek Térey János íróról, fémgalambos kerítésről és várostábla-fotózásról. Perifériáról és lokálpatriótákról. Elnéptelenedésről és összeolvadásról. Sorsokról, motivációról, életmódról beszélgetünk. Szenvedélyről szenvedéllyel.

Vendég: Balázs Jenő, Nyitrai Balázs és András Zsolt.

Házigazda: Simonyi Balázs.

Podcast nemcsak futóknak, nemcsak futásról.

Keresd itt:

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Laza Tízes S03E03

Előtérben a kulturális területen tevékenykedő háttéremberek, akik nélkül egy alkotás sem jöhetne létre. Körlégzésről és sarkon beforduló gondolatokról, feladott UB-król és győztes SUHANJ! 6-ról.

Részletek

Laza Tízes S03E04

Hit és futás. különböző felekezetekhez tartozó, eltérő világnézetű személyek beszélgetnek, akik mégis rokonlelkek. A mozgás és hit fontos jelleggel bír életükben, egyik másiknak az üzemanyaga.

Részletek

Laza Tízes S03E05

Vendégeink magas pozícióban levő emberek: az NN, E.ON és a Rolls Royce (korábban HBO, Pepsi) kötelékében dolgoznak. Ha nincs feletted ember, akkor magadat kell legyőznöd? Mennyiben előny a futás egy álláshirdetésnél?

Részletek