A kultúra háttérembereinek történetei

Laza Tízes S03E03

A Laza Tízesben a harmadik évad 3. adásában előtérben a kulturális területen tevékenykedő háttéremberek, akik nélkül egy alkotás sem jöhetne létre. Körlégzésről és sarkon beforduló gondolatokról, feladott UB-król és győztes SUHANJ! 6-ról, fénymegadásról és önfeladásról, hobbiról és szerelemről, ami gyakran ugyanaz, de lehet kettő is belőle. És hogy mire kell vigyázni: szemre, fülre, kézre, szájra, lábra?

Vendég: BAZSINKA JÓZSEF tubás (BFZ - Budapesti Fesztiválzenekar), KOVÁCS LÁSZLÓ colorist (Magyar Filmlabor) és BARTÓK IMRE író.

Házigazda: SIMONYI BALÁZS.

Podcast nemcsak futóknak, nemcsak futásról. A 3. évadban civilek, hétköznapi emberek következnek tehát, akik mégsem hétköznapiak. Sportolnak, mozognak, és nagyon sajátos történetük, hozzáállásuk és hátterük van. Sorsokról, motivációról, életmódról beszélgetünk. Szenvedélyről szenvedéllyel.

Keresd itt:

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Laza Tízes S03E04

Hit és futás. különböző felekezetekhez tartozó, eltérő világnézetű személyek beszélgetnek, akik mégis rokonlelkek. A mozgás és hit fontos jelleggel bír életükben, egyik másiknak az üzemanyaga.

Részletek

Laza Tízes S03E05

Vendégeink magas pozícióban levő emberek: az NN, E.ON és a Rolls Royce (korábban HBO, Pepsi) kötelékében dolgoznak. Ha nincs feletted ember, akkor magadat kell legyőznöd? Mennyiben előny a futás egy álláshirdetésnél?

Részletek

Laza Tízes S03E01

Tarts velünk! A 3. évadban civilek, hétköznapi emberek következnek, akik mégsem hétköznapiak. Sportolnak, mozognak, és nagyon sajátos történetük, hozzáállásuk és hátterük van. De főleg: példát mutatnak.

Részletek