Biztosítási védelem - Kronosz befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

Eurós befektetés garanciával

  • Szeretné rendszeres megtakarítását garanciával befektetni a pénzpiacokon?
  • Bízik az euró hosszú távú stabilitásában?
  • Hosszú távú megtakarítási, befektetési lehetőséget keres?
  • Életbiztosítási védelemre is vágyik?
  • Kezdjünk el beszélgetni: online vagy személyesen!
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék
Érdekli a Kronosz életbiztosítás?
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék

Kronosz befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

A Kronosz rendszeres díjas, garantált, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás euró alapú, megtakarítási, befektetési lehetőség életbiztosítási védelemmel. 100% tőkegarancia az alapbiztosításra befizetett rendszeres díjakra lejáratkor vagy halálesetkor - még kedvezőtlen piaci tendenciák esetén is. A megtakarítás lejáratkor egy összegben, vagy havi járadék formájában is felvehető.

Választható eurós biztosítási védelmek

Az élet kiszámíthatatlan, bármikor tud meglepetést okozni. Legyen szó balesetről vagy betegségről, a megelőzés mellett fontos az anyagi felkészülés is. Mivel a társadalombiztosítás pénzbeli ellátásai legtöbbször nem fedezik megszokott életszínvonalunk fenntartását, így akár egy kisebb sérülés vagy betegség (pl. törött kéz) is hatalmas teherré válhat, ha a kiesett fizetés miatt nem tudjuk befizetni az esedékes lakbért, törlesztőrészletet vagy nem tudunk tankolni az autónkba.  

Kiegészítő biztosítások útján lehetősége van különféle eurós kockázati védelmek közül válogatni. Ön dönti el, hogy az NN aktuális kiegészítő biztosítási kínálatából milyen betegségekre, eseményekre szeretne további biztosítási fedezetet vásárolni. Számunkra fontos, hogy ügyfeleinket a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk, ezért minél sokrétűbb biztosítási csomagot állít össze, annál nagyobb díjkedvezményt nyújtunk.

Halálesetre szóló kiegészítő biztosítások

Halálesetre szóló

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri, egyösszegű kifizetéssel pénzügyi segítséget nyújt a biztosított halála esetén a hátramaradottaknak. Célszerű olyan összegre kötni, ami legalább a biztosított 3-5 évi jövedelmének felel meg. Akkor javasolt, ha időszakosan magas védelemre van szükség vagy a kétéletes biztosítás esetén az egyik fél magasabb biztosítási fedezetet szeretne.   

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „981 Halálesetre szóló kiegészítő biztosítás (eurós)” névre keresve.

Halálesetre szóló, csökkenő biztosítási összegű

Kizárólag a Kronosz rendszeres díjas, garantált biztosításhoz köthető

Miben nyújt segítséget?

Gondoskodhat arról, hogy ha Ön esetleg az alapbiztosítás díjfizetési tartamának lejárata előtt elhalálozna, akkor szerettei az alapbiztosítás garantált lejárati összegét a teljes díjfizetési tartamra vonatkozóan megkapják (tehát mintha Ön a díjfizetési tartam végéig fizette volna az alapbiztosítás díját). A Biztosító a szolgáltatást euróban fizeti ki.

>További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „9R1 Halálesetre szóló, csökkenő bizt. összegű kiegészítő biztosítás (eurós)” és „9R2 Halálesetre szóló, csökkenő bizt. összegű, két életre szóló kiegészítő (eurós)” nevekre keresve.

Baleseti halálra szóló

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított balesetből eredő halála esetén. Közlekedési baleset esetén 25%-kal magasabb összegű szolgáltatást nyújt. Ha az érintett egyéb biztosított 18 éven aluli, a szolgáltatás a főbiztosított szolgáltatásának 30%-a. 

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „942 Baleseti halál kiegészítő biztosítás (eurós)” névre keresve. 

Egészségmegőrző kiegészítő biztosítás orvosi asszisztencia-szolgáltatásokkal

Ezen biztosítások a pénzbeni szolgáltatásokon felül olyan orvosi asszisztencia-szolgáltatásokat is nyújtanak, amelyek folyamatos támogatást jelentenek a tünetek jelentkezésétől a diagnózis felállításáig.

  • A nap 24 órájában telefonon konzultálhat szakorvossal az orvosi call centeren keresztül, aki csak Önre figyel.
  • Ha kétsége van a már felállított diagnózisával kapcsolatban, orvosi másodvéleményt kérhet hazai vagy külföldi szakorvosoktól.
  • Amennyiben úgy kívánja, szolgáltató partnerünk külföldi ellátást szervez, hogy hozzájusson az elérhető legjobb kezelésekhez.

32 súlyos betegségre fedezetet nyújtó

Miben nyújt segítséget?

Biztosítás, amely 32 meghatározott betegség, műtét és egészségügyi állapot (pl. rák, szívinfarktus, agyvérzés) bekövetkezése esetén akár többszöri egyösszegű kifizetést nyújthat, hogy segítsen Önnek orvosi költségei fedezésében, hogy segítsen Önnek orvosi költségei fedezésében, ezen felül támogatja Önt a felépüléshez vezető úton képalkotó diagnosztikai vizsgálat megszervezésével és finanszírozásával.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „979 32 súlyos betegség kiegészítő biztosítás (eurós)” névre keresve. 

Kórházi ápoláshoz kapcsolódó kiegészítő biztosítások

Kórházi ápolás

Milyen segítséget nyújt?

Napi pénzbeli térítést fizet 24 órát meghaladó kórházi ellátás esetén, maximum 180 napig. Az intenzív osztályon kezeléssel töltött napok után a biztosító kétszeres térítést nyújt. Amennyiben betegség miatt van szükség kórházi ápolásra, abban az esetben térítünk, ha a betegség legalább 180 nappal a biztosítás kezdete után alakul ki. A szolgáltatás gyermek születése esetén is igénybe vehető, de csak abban az esetben, ha a biztosítás megkötése legalább 360 nappal a szülés előtt történik, és a kórházi tartózkodás meghaladja az 5 napot.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „968 Kórházi napi térítés kiegészítő biztosítás” névre keresve. 

Műtétek és kisebb sebészeti beavatkozások térítése

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri, egyösszegű kifizetés a biztosított műtétje vagy őt érintő kisebb sebészeti beavatkozás esetén. A szolgáltatás egymást követően többször is elérhető az "A" jelű Műtéti és kisebb sebészeti beavatkozások listában szereplő térített beavatkozások esetében, mely 1 éven belül maximum a biztosítási összeg ötszöröséig terjedhet.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „977 Műtétek és sebészeti beavatkozások kiegészítő biztosítás (eurós)” névre keresve. 

Balesetből eredő kórházi ápolás

Milyen segítséget nyújt?

A Biztosító napi pénzbeli térítést fizet euróban (maximum 90 napig), ha balesetből eredően kórházi kezelés válik szükségessé. Az intenzív osztályon kezeléssel töltött napok után a Biztosító kétszeres térítést nyújt.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „978 Baleseti kórházi napi térítés kiegészítő biztosítás (eurós)” névre keresve. 

Baleseti műtétek és baleseti kisebb sebészeti beavatkozások térítése

Milyen segítséget nyújt?

Egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított műtétje esetén, ha az balesetből kifolyólag vált szükségessé. Egy balesetből eredő műtétre vagy kisebb sebészeti beavatkozásra a biztosító akár a biztosítási összeg ötszörösét is kifizetheti a vonatkozó műtéti listában szereplő térítési kategória szerint. 

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „957 Baleseti műtétek és baleseti kisebb sebészeti beavatkozások térítésére szóló kiegészítő biztosítás (eurós)” névre keresve. 

Baleseti csonttörés és csontrepedés

Milyen segítséget nyújt?

A biztosítottat a biztosítás tartama alatt ért balesetből eredő csonttörésre és csontrepedésre nyújt egyösszegű szolgáltatást.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „952 Baleseti csonttörésre és csontrepedésre szóló kiegészítő biztosítás (eurós)” névre keresve. 

Rokkantsági kiegészítő biztosítások

Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás

Milyen segítséget nyújt?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt, a biztosított balesetből eredő maradandó egészségkárosodása esetén.
Hozzájárul a gyógykezelés, felépülés költségeihez.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „943 Baleseti egészségkárosodás kiegészítő biztosítás (eurós)” névre keresve. 

Díjátvállalás egészségkárosodás esetén

Milyen segítséget nyújt?

A Biztosított 40%-ot elérő egészségkárosodása esetén a Biztosító átvállalja az alapbiztosítás és a kiegészítő biztosítások díjait, így a biztosítási védelem továbbra is megmarad.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „9E3 Díjátvállalás egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás” névre keresve.

Járadék egészségkárosodás esetén

Milyen segítséget nyújt?

A biztosított 40%-ot elérő egészségkárosodása esetén a biztosító havi járadékot fizet euróban, ami hosszabb távon nyújt rendszeres anyagi segítséget.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „9E4 Járadék egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás” névre keresve.

Egyösszegű szolgáltatás egészségkárosodás esetén

Milyen segítséget nyújt?

A biztosított 40%-ot elérő egészségkárosodása esetén a biztosító egyösszegű, akár milliós nagyságrendű kifizetést teljesít. 40-50% közötti egészségkárosodás esetén a biztosítási összeg 20%-át, 51-100% közötti egészségkárosodás esetén pedig a teljes biztosítási összeget fizetheti ki a Biztosító.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „9E6 Egyösszegű szolgáltatás egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás” névre keresve.

Jövedelemkiesésre szóló kiegészítő biztosítások

Jövedelempótló

Miben nyújt segítséget?

A biztosított bármely okú, 30 napot meghaladó keresőképtelensége vagy munkanélkülisége esetén nyújt rendszeres anyagi segítséget, akár 6 hónapon keresztül.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „990 Jövedelempótló kiegészítő biztosítás (eurós)” névre keresve.

Baleseti keresőképtelenségre szóló

Milyen segítséget nyújt?

A biztosított baleseti eredetű, 14 napot meghaladó keresőképtelensége esetén a biztosítási szerződésben meghatározott napi térítés kifizetésével nyújt segítséget a táppénz ideje alatt, akár 90 napig is. 

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a „959 Baleseti keresőképtelenségre szóló kiegészítő biztosítás” névre keresve. 

53 milliárd Ft anyagi segítség 

Ügyfeleink mellett állunk a nehéz helyzetekben. 2010-2022 között közel 53 milliárd Ft értékben nyújtottunk biztosítási szolgáltatást ügyfeleink részére baleset, betegség vagy súlyos tragédia bekövetkezését követően.