Megtakarítás és befektetés forintban

  • Hosszú távú megtakarítási lehetőséget keres és korszerű eszközalapokba fektetne?
  • Életbiztosítási védelemre is vágyik?
  • Kamatadó és öröklési illetékmentes befektetési formát keres átlátható költségekkel?
  • Kezdjünk el beszélgetni online vagy személyesen!
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék
Érdekli a Visio rendszeres díjas életbiztosítás?
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék

Visio rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítás

A Visio rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás forint alapú megtakarítási, befektetési lehetőség életbiztosítási védelemmel, amely már 10 855 forint havidíjjal elindítható. A befektetés a rendszeres díj megfizetése mellett a Biztosító által meghatározott akciós időszakok alatt eseti befizetésekkel is gyarapítható, amelynek minimális összegét akciónként állapítja meg a Biztosító.

Biztosítási védelem

Az élet kiszámíthatatlan, bármikor tud meglepetést okozni – sajnos kellemetlent is. Akár balesetről, akár betegségről van szó, a megelőzés mellett fontos az anyagi felkészülés is. Azon túl, hogy életünkben a legalacsonyabbra szorítjuk a kockázatokat, lényeges a váratlan helyzetekre való anyagi felkészülés is. Fontos, hogy olyan partnert válasszon egészsége és élete biztosításához, amely betartja ígéreteit és kézzelfogható támogatást nyújt, amikor arra a leginkább szükség van.

Az NN valóban ügyfelei mellett áll a nehéz helyzetekben, így 2010 óta közel 53 milliárd forintot fizetettünk ki számukra baleset, betegség vagy súlyos tragédia bekövetkezését követően.

Változatos védelmi palettánk lehetővé teszi, hogy Ön az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási csomagot állíthasson össze, és azt akár élethelyzetének változásával módosíthassa is.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleinket a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk, ezért minél sokrétűbb biztosítási csomagot állít össze, annál nagyobb díjkedvezményt nyújtunk.

Választható kockázati védelmek

Jövedelemkiesés

Miben nyújt segítséget?

Jövedelempótló kiegészítő biztosítással a 30 napot meghaladó, balesetből vagy betegségből eredő keresőképtelenség vagy a várakozási időt követő 30 napot meghaladó munkanélküliség miatti jövedelemkiesés esetén is megőrizheti anyagi biztonságát.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a '930 Jövedelempótló kiegészítő biztosítás'-ra keresve.

Mellrák elleni védelem

Miben nyújt segítséget?

Mellrák gyanúja esetén maximum 10 munkanapon belül diagnosztikai vizsgálatot szervezünk Önnek. Mellrákdiagnózis megállapításakor egyösszegű kifizetéshez juthat, hogy a gyógyulásnak ne legyen anyagi gátja.

> További információkat a Dokumentumtárban  olvashat, a Terméknév mezőben a 937 Mellrák kiegészítő biztosításra keresve.

Rák elleni védelem

Miben nyújt segítséget?

Fedezetet nyújt valamennyi rákos megbetegedésre, így a nőknél gyakori méhnyakrákra és a férfiaknál kritikus prosztatarákra is. Lehetővé teszi a diagnózis mihamarabbi felállítását és fedezi a vizsgálat költségét. Gyanú beigazolódása esetén készpénzkifizetéssel támogatjuk felépülését, hogy a nehéz időszakban arra tudjon figyelni, ami igazán fontos Önnek.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 936 Rosszindulatú daganatos betegségek kiegészítő biztosításra keresve.

32 súlyos betegség elleni védelem

Miben nyújt segítséget?

Biztosítás, amely 32 meghatározott betegség, műtét és egészségügyi állapot (pl. rák, szívinfarktus, agyvérzés) bekövetkezése esetén akár többszöri egyösszegű kifizetést nyújthat, hogy segítsen Önnek orvosi költségei fedezésében, ezen felül támogatja Önt a felépüléshez vezető úton.

> További információkat a Dokumentumtárban  olvashat, a Terméknév mezőben a 935 32 súlyos betegség kiegészítő biztosításra keresve. 

Műtétek és kisebb sebészeti beavatkozások térítése

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri egyösszegű kifizetés a biztosított műtétje vagy őt érintő kisebb sebészeti beavatkozás esetén. A szolgáltatás egymást követően többször is elérhető az "A" jelű Műtéti és kisebb sebészeti beavatkozások listában szereplő térített beavatkozások esetében, mely egy éven belül maximum a biztosítási összeg ötszöröséig terjedhet.

Amennyiben a műtétre balesetből fakadóan kerül sor, akkor a szolgáltatás a biztosítás megkötését követő naptól elérhető, míg betegségből eredő műtét esetén abban az esetben, ha a betegség legalább 180 nappal a biztosítás kezdete után alakul ki.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 927 Műtétek és sebészeti beavatkozások kiegészítő biztosításra keresve. 

Kórházi ápolás

Milyen segítséget nyújt?

Napi pénzbeli térítést fizet 24 órát meghaladó kórházi ellátás esetén, maximum 180 napig. Amennyiben betegség miatt van szükség kórházi ápolásra, abban az esetben térítünk, ha a betegség legalább 180 nappal a biztosítás kezdete után alakul ki. A szolgáltatás gyermek születése esetén is igénybe vehető, de csak abban az esetben, ha a biztosítás megkötése legalább 360 nappal a szülés előtt történik.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 918 Kórházi napi térítés kiegészítő biztosításra keresve. 

Rokkantság

Milyen segítséget nyújt?

Három kiegészítő biztosítás választható arra az esetre, ha a kockázatviselés tartama alatt a Biztosított össz-szervezeti egészségkárosodásának mértéke meghaladja a 40%-ot.

A Díjátvállalás egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítással a Biztosított 40%-ot elérő egészségkárosodása esetén a Biztosító átvállalja az alapbiztosítás és a kiegészítő biztosítások díjait, így a biztosítási védelem továbbra is megmarad.

> További információkat a Dokumentumtában olvashat, a Terméknév mezőben a ’963 Díjátvállalás egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás’ szavakra keresve.

A Járadék egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás választása esetén a Biztosító havi járadékot is fizethet, ami hosszabb távon nyújt rendszeres anyagi segítséget.

> További információkat a Dokumentumtában olvashat, a Terméknév mezőben a ’964 Járadék egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás’ szavakra keresve.

Amennyiben Ön egyszeri, egyösszegű, akár milliós nagyságrendű segítségre is igényt tart, úgy az Egyösszegű szolgáltatás egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás választásával 40-50% közötti egészségkárosodás esetén a biztosítási összeg 20%-át, 51-100% közötti egészségkárosodás esetén pedig a teljes biztosítási összeget fizetheti ki a Biztosító.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a ’966 jelű Egyösszegű szolgáltatás egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás’ szavakra keresve.

Baleseti felépülés biztosítás

Miben nyújt segítséget?

Öt csomagunk mindegyike tartalmaz fedezetet baleset következtében bekövetkező halál és egészségkárosodás, baleseti műtéti térítés és kórházi napi térítés esetén.  Ezen felül csomagjaink baleset esetén nyújtott fedezetek számában, típusában, és a készpénzben nyújtott kifizetés mértékében térnek el egymástól.

XS balesetbiztosítási csomag

Alapszintű védelem baleset esetén. A csomag a balesetből eredő négy legsúlyosabb következmény (baleseti maradandó egészségkárosodás, baleseti halál, baleseti eredetű műtét és kórházi napi térítés) esetére nyújt fedezetet.  Megnyugvást jelenthet, hogy a biztosítási összeg segítséget nyújt Önnek és a családjának enyhíteni a váratlan események okozta anyagi terheket. A kapcsolódó baleseti asszisztencia-szolgáltatással a nap 24 órájában, a hét 7 napján rendelkezésére álló call centerben orvosok várják hívását és adnak tanácsot egészségügyi témájú kérdésekben.

S balesetbiztosítási csomag

Az S csomag az Ön választásától függően (az XS csomag fedezetein túlmenően) a balesetből eredő csonttörésre vagy a baleset következtében keletkező jövedelemkiesés ellensúlyozására ad megoldást, de akár mindkettő is választható. A balesetbiztosítási csomaghoz kapcsolódó baleseti asszisztencia-szolgáltatások segítséget nyújtanak a Budapesten elérhető baleseti járóbeteg-szakellátás és a baleseti okból szükségessé váló országosan elérhető gyógytorna megszervezésében. A baleseti járóbeteg szakellátás illetve gyógytorna igénybevétele esetén annak költségeit Önnek kell fizetni, de ebben segítségére lehet a biztosítási szolgáltatásból származó összeg.

M balesetbiztosítási csomag

Ha az S balesetbiztosítási csomag elnyerte a tetszését, de a Budapesten elérhető baleseti járóbeteg-szakellátás megszervezésén túl annak biztosító általi finanszírozása is fontos Önnek, akkor az M balesetbiztosítási csomag felel meg az Ön igényeinek.Ez az S csomagokban megtalálható fedezeten és baleseti asszisztencia-szolgáltatásokon túl, tartalmazza az otthoni segítségnyújtás megszervezését is.

Az otthoni segítségnyújtás megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését: a bevásárlást, a takarítást, a szükséges gyógyszerek, kötszerek beszerzését, hogy Ön kizárólag a gyógyulására tudjon koncentrálni, és hozzátartozóinak feladatai se szaporodjanak az Ön betegsége alatt . Az otthoni segítségnyújtás baleseti asszisztencia-szolgáltatás igénybevétele esetén annak költségeit Önnek kell fizetnie, de ebben segítségére lehet a biztosítási szolgáltatásból származó összeg.

L balesetbiztosítási csomag

Az L balesetbiztosítási csomag esetén szintén választhat a balesetből eredő csonttörésre vagy a baleset következtében keletkező jövedelemkiesés ellensúlyozására szolgáló megoldások közül. Az M balesetbiztosítási csomagokban megtalálható fedezeten és baleseti asszisztencia-szolgáltatásokon túl nemcsak a gyógytorna megszervezését, hanem a biztosító általi finanszírozását, valamint baleseti asszisztencia-elemként az otthonátépítés megszervezését is tartalmazza, amely felbecsülhetetlen segítséget nyújthat Önnek és családjának abban az esetben, ha egy baleset következtében maradandó egészségkárosodást szenved és otthona akadálymentesítésére kényszerül.  Az otthonátépítés megszervezése szolgáltatás során igénybe vett műszaki ellenőr, illetve szakemberek díját, valamint az átépítés költségeit Önnek kell fizetnie, de ebben segítségére lehet a biztosítási szolgáltatásból származó összeg.

XL balesetbiztosítási csomag

Ha szenvedélyesen éli az életét és szeret sportolni, akkor ez az Önnek szóló csomag. Már önmagában is elég elkeserítő egy olyan sérülés, amely megakadályozza a sportolásban, de a balesetnek lehetnek komolyabb következményei is, kórházi ápolás vagy műtét. Az XL balesetbiztosítási csomag tartalmazza a kisebb csomagokban megtalálható valamennyi fedezetet, és ebben a csomagban érhető el a felgyógyulást segítő legtöbb baleseti asszisztencia-szolgáltatás is. Sőt, a terheléses vizsgálat, és az ortopédiai vizsgálat megszervezése segít megelőzni egy újabb egészségügyi problémát. Az edzői telefonos konzultáció segíti Önt abban, hogy mielőbb visszatérhessen a rendszeres sporthoz. Az XL balesetbiztosítási csomag a sportot kedvelőknek szól, illetve azoknak, akik módfelett óvatosak, és biztosak akarnak lenni afelől, hogy egy váratlan baleset esetén széleskörű segítséget kapnak.

További információkért kattintson ide!

Haláleset

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított halála esetén, ami pénzügyi segítséget biztosít a hátramaradottaknak. Célszerű olyan összegre kötni, ami legalább a biztosított három-ötévi jövedelmének felel meg. Az életbiztosítás a megjelölt kedvezményezett részére számos előnnyel rendelkezik a bankszámlán tartott pénzhez vagy értékpapírban tartott befektetéshez képest haláleset bekövetkezésekor:

  • A kifizetés nem képezi a hagyaték részét.
  • A megjelölt kedvezményezett gyorsan hozzájut a pénzhez.
  • Nem kell hónapokig várni a kifizetésre, a halotti bizonyítvány benyújtását követően akár két héten belül kifizetésre kerül a biztosítási összeg.
  • A biztosító által kifizetett összeg illeték- és adómentes.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 951 Halálesetre szóló kiegészítő biztosításra keresve