Megtakarítás és befektetés euróban

  • Bízik az euró hosszú távú stabilitásában?
  • Hosszú távú megtakarítási, befektetési lehetőséget keres?
  • Nem ért a tőzsdéhez, de szeretne részesülni a pénzpiacokon elérhető nyereségből?
  • Kezdjünk el beszélgetni: online vagy személyesen!
Személyesen beszélgetnék Online beszélgetnék
Érdekli a Vista rendszeres díjas életbiztosítás?
Személyesen beszélgetnék Online beszélgetnék

Vista rendszeres díjas életbiztosítás

A Vista rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás hosszú távú megtakarítási és befektetési lehetőség euróban, amely baleseti halál védelmet is nyújt. A Vistával elérheti széles eszközalap-kínálatunkat.

Biztosítási védelem

Az élet kiszámíthatatlan, bármikor tud meglepetést okozni - sajnos kellemetlent is. Akár balesetről, akár betegségről van szó, a megelőzés mellett fontos az anyagi felkészülés is. Azon túl, hogy életünkben a legalacsonyabbra szorítjuk a kockázatokat, lényeges a váratlan helyzetekre való anyagi felkészülés is. Fontos, hogy olyan partnert válasszon egészsége és élete biztosításához, amely betartja ígéreteit és kézzelfogható támogatást nyújt, amikor arra a leginkább szükség van.

Az NN valóban ügyfelei mellett áll a nehéz helyzetekben, így az elmúlt öt évben közel 16 milliárd forintot fizetettünk ki számukra baleset, betegség vagy súlyos tragédia bekövetkezését követően.

Változatos védelmi palettánk lehetővé teszi, hogy Ön igényeinek leginkább megfelelő biztosítási csomagot állíthasson össze és azt akár élethelyzetének változásával módosíthassa is.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleinket a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk, ezért minél sokrétűbb biztosítási csomagot állít össze, annál nagyobb díjkedvezményt nyújtunk.

Választható kockázati védelmek

Kritikus betegségek

Milyen segítséget nyújt?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt, ha a biztosítás által fedezett kritikus betegségek valamelyikét diagnosztizálják, legyen ez rosszindulatú daganat, szívinfarktus, agyvérzés (stroke) vagy vese-elégtelenség. Segítséget  jelent a nem várt egészségügyi költségek fedezésére, legyen az egy koszorúérműtét vagy szervátültetés, és ellensúlyozhatja a kiesett jövedelem hiányát. A betegségek pontos listáját a termék különös feltételei tartalmazzák.

További információkért kattintson ide!

Baleseti halál

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított balesetből eredő halála esetén. Közlekedési baleset esetén 25%-kal magasabb összegű szolgáltatást nyújt. Célszerű olyan összegre kötni, ami legalább a biztosított három-ötévi jövedelmének felel meg. Az életbiztosítás számos előnnyel rendelkezik a bankszámlán tartott pénzhez vagy értékpapírban tartott befektetéshez képest haláleset bekövetkezésekor:

  • A kifizetés nem képezi a hagyaték részét.
  • A megjelölt kedvezményezett gyorsan hozzájut a pénzhez.
  • Nem kell hónapokig várni a kifizetésre, a halotti bizonyítvány benyújtását követően akár két héten belül kifizetésre kerül a biztosítási összeg.
  • A biztosító által kifizetett összeg illeték- és adómentes.

További információkért kattintson ide!

Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás

Milyen segítséget nyújt?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt, a biztosított balesetből eredő maradandó egészségkárosodása esetén.
Hozzájárul a gyógykezelés, felépülés költségeihez.

További információkért kattintson ide!

Műtét

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri egyösszegű kifizetés a biztosított műtétje esetén. A szolgáltatás egymást követően többször is elérhető, a műtéti listában szereplő műtétek esetében, akár egy éven belül ötször is.
Ha a műtétre baleset miatt van szükség, akkor a biztosítás megkötése után rögtön elérhető a szolgáltatás, betegség miatti műtét esetén pedig abban az esetben, ha a betegség legalább 180 nappal a biztosítás kezdete után alakul ki.

További információkért kattintson ide!

Kórházi ápolás

Milyen segítséget nyújt?

Napi pénzbeli térítést fizet 24 órát meghaladó kórházi ellátás esetén, maximum 180 napig. Amennyiben betegség miatt van szükség kórházi ápolásra, abban az esetben térítünk, ha a betegség legalább 180 nappal a biztosítás kezdete után alakul ki. A szolgáltatás gyermek születése esetén is igénybe vehető, de csak abban az esetben, ha a biztosítás megkötése legalább 360 nappal a szülés előtt történik.

További információkért kattintson ide!

Rokkantság

Milyen segítséget nyújt?

A biztosított rokkantsága esetén a biztosító átvállalja a biztosítás díjait, így a biztosítási védelem továbbra is megmarad.
Ezen felül a biztosító havi járadékot is fizethet, ami hosszabb távon nyújt rendszeres anyagi segítséget.

További információkért kattintson ide!