Vista - hero

Megtakarítás és befektetés euróban

  • Bízik az euró hosszú távú stabilitásában?
  • Hosszú távú megtakarítási, befektetési lehetőséget keres?
  • Nem ért a tőzsdéhez, de szeretne részesülni a pénzpiacokon elérhető nyereségből?
  • Kezdjünk el beszélgetni: online vagy személyesen!
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék
Érdekli a Vista rendszeres díjas életbiztosítás?
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék

Vista életbiztosítás

Vista rendszeres díjas életbiztosítás

A Vista rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás hosszú távú megtakarítási és befektetési lehetőség euróban, amely baleseti halál védelmet is nyújt. A Vistával elérheti széles eszközalap-kínálatunkat.

Biztosítási védelem - forintos eurós

Biztosítási védelem

Az élet kiszámíthatatlan, bármikor tud meglepetést okozni - sajnos kellemetlent is. Akár balesetről, akár betegségről van szó, a megelőzés mellett fontos az anyagi felkészülés is. Azon túl, hogy életünkben a legalacsonyabbra szorítjuk a kockázatokat, lényeges a váratlan helyzetekre való anyagi felkészülés is. Fontos, hogy olyan partnert válasszon egészsége és élete biztosításához, amely betartja ígéreteit és kézzelfogható támogatást nyújt, amikor arra a leginkább szükség van.

Az NN valóban ügyfelei mellett áll a nehéz helyzetekben, így az elmúlt öt évben közel 16 milliárd forintot fizetettünk ki számukra baleset, betegség vagy súlyos tragédia bekövetkezését követően.

Változatos védelmi palettánk lehetővé teszi, hogy Ön igényeinek leginkább megfelelő biztosítási csomagot állíthasson össze és azt akár élethelyzetének változásával módosíthassa is.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleinket a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk, ezért minél sokrétűbb biztosítási csomagot állít össze, annál nagyobb díjkedvezményt nyújtunk.

Biztosítási védelem kép - Maraton + Vista

Kiegészítők title

Választható kockázati védelmek

Téma megjelenítő

Kritikus betegségek

Milyen segítséget nyújt?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt, ha a biztosítás által fedezett kritikus betegségek valamelyikét diagnosztizálják, legyen ez rosszindulatú daganat, szívinfarktus, agyvérzés (stroke) vagy vese-elégtelenség. Segítséget  jelent a nem várt egészségügyi költségek fedezésére, legyen az egy koszorúérműtét vagy szervátültetés, és ellensúlyozhatja a kiesett jövedelem hiányát. A betegségek pontos listáját a termék különös feltételei tartalmazzák.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 972 Kritikus betegségek kiegészítő biztosításra (eurós) keresve. 

Baleseti halál

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított balesetből eredő halála esetén. Közlekedési baleset esetén 25%-kal magasabb összegű szolgáltatást nyújt. Célszerű olyan összegre kötni, ami legalább a biztosított három-ötévi jövedelmének felel meg. Az életbiztosítás számos előnnyel rendelkezik a bankszámlán tartott pénzhez vagy értékpapírban tartott befektetéshez képest haláleset bekövetkezésekor:

  • A kifizetés nem képezi a hagyaték részét.
  • A megjelölt kedvezményezett gyorsan hozzájut a pénzhez.
  • Nem kell hónapokig várni a kifizetésre, a halotti bizonyítvány benyújtását követően akár két héten belül kifizetésre kerül a biztosítási összeg.
  • A biztosító által kifizetett összeg illeték- és adómentes.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a '975 Baleseti halál plusz kiegészítő biztosítás (eurós)' szavakra keresve. 

Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás

Milyen segítséget nyújt?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt, a biztosított balesetből eredő maradandó egészségkárosodása esetén.
Hozzájárul a gyógykezelés, felépülés költségeihez.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a '976 Baleseti rokkantság kiegészítő biztosítás (eurós) ' szavakra keresve. 

Műtétek és kisebb sebészeti beavatkozások térítése

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri egyösszegű kifizetés a biztosított műtétje vagy őt érintő kisebb sebészeti beavatkozás esetén. A szolgáltatás egymást követően többször is elérhető az "A" jelű Műtéti és kisebb sebészeti beavatkozások listában szereplő térített beavatkozások esetében, mely egy éven belül maximum a biztosítási összeg ötszöröséig terjedhet.

Amennyiben a műtétre balesetből fakadóan kerül sor, akkor a szolgáltatás a biztosítás megkötését követő naptól már elérhető, míg betegségből eredő műtét esetén abban az esetben, ha a betegség legalább 180 nappal a biztosítás kezdete után alakul ki.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a '977 Műtétek és sebészeti beavatkozások kiegészítő biztosítás (eurós)' szavakra keresve. 

Kórházi ápolás

Milyen segítséget nyújt?

Napi pénzbeli térítést fizet 24 órát meghaladó kórházi ellátás esetén, maximum 180 napig. Amennyiben betegség miatt van szükség kórházi ápolásra, abban az esetben térítünk, ha a betegség legalább 180 nappal a biztosítás kezdete után alakul ki. A szolgáltatás gyermek születése esetén is igénybe vehető, de csak abban az esetben, ha a biztosítás megkötése legalább 360 nappal a szülés előtt történik.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a '988 Kórházi napi térítés kiegészítő biztosítás (eurós)' szavakra keresve. 

Rokkantság

Milyen segítséget nyújt?

A biztosított rokkantsága esetén a biztosító átvállalja a biztosítás díjait, így a biztosítási védelem továbbra is megmarad.
Ezen felül a biztosító havi járadékot is fizethet, ami hosszabb távon nyújt rendszeres anyagi segítséget.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a '984 Rokkantsági járadék kiegészítő biztosítás (eurós)' szavakra keresve. 

Vista - lead