Számít a jövő - hero

Számít a jövő ajánlat

  • Kockázati védelemre van szüksége és egyúttal rugalmas befektetési megtakarítási formát is keres?
  • Szeretne az egyszeri díj után 3 év alatt összesen 1,5 százalék bónusz jóváírást kapni?
Érdekel a lehetőség Miért éri meg Önnek?

Számít a jövő - termékismertető

A jövő akkor számít, amikor Önről szól

Amennyiben Önnek széleskörű biztosítási védelemre és egyszeri díjas, nagyobb befektetési lehetőségre van szüksége, akkor Önnek szól a Számít a jövő ajánlat. Ebben az ajánlatban most elérhető Önnek a 738 és 748 jelű befektetési egységekhez kötött életbiztosítás, melyet eddig csak azon NN ügyfeleknek biztosítottuk, akik lejáró szerződéssel rendelkeztek.

Számít a jövő - Miért éri meg önnek

nn_limited_time_exkluzivajanlat_180x100_1.jpg

Exkluzív ajánlat

Rendszeres díjas Visio vagy Életút biztosítások szerződéskötése esetén korlátozott ideig exkluzív ajánlati feltételekkel elérhető 748 és 738 jelű, egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításokhoz is hozzáférhet abban az esetben, ha az együtt kötött szerződések kockázatviselésének kezdete azonos.

nn_limited_time_3evalatt_180x100_2.jpg

3 év alatt összesen 1,5 százalék bónusz

Bónuszjóváírás az egyszeri díjas szerződésre, ha rendszeres díjas szerződést is köt, mely a bónuszjóváírások időpontjában érvényben van és díjjal rendezett. Továbbá, ha az egyszeri díj megfizetése nem átkötésből származik.

nn_limited_time_kedvezokoltsegszint_180x100_3.jpg

Kedvező költségszint

Az ajánlatban szereplő rendszeres díjas biztosítások egyike mellé kötött egyszeri díjas termék szerződéskötése esetén az egyszeri díj befizetésekor nem vonunk le értékesítési költséget. Az egyszeri díj teljes összege a megtakarítás alapját képezi.

nn_limited_time_szabadonhozzaferheto_180x100_4.jpg

Szabadon hozzáférhető befektetés

Ajánlatban szereplő rendszeres díjas termékeink egyikéhez megkötött egyszeri díjas termékkel ha szükséges, bármikor hozzáfér befektetéséhez, a szerződés megszüntetése nélkül is. Visszavásárláskor az aktuális számlaérték 100 százalékát visszatérítjük.

nn_limited_time_szeleseszkozalap_180x100_5.jpg

Széles eszközalap-kínálat

Megtakarítását 16 forintalapú vagy 20 euróalapú eszközalapban helyezheti el céljainak és kockázatviselési hajlandóságának megfelelően.

nn_limited_time_esetidijfizetes_180x100_6.jpg

Eseti díjfizetés lehetősége

Megtakarítása bármikor növelhető eseti befizetésekkel 50 000 forint vagy 500 euró összegtől.

Számít a jövő - kapcsolat banner