Számít a jövő - hero

Számít a jövő ajánlat

  • Kockázati védelemre van szüksége és egyúttal rugalmas befektetési megtakarítási formát is keres?
  • Szeretne az egyszeri díj után 3 év alatt összesen 1,5 százalék bónusz jóváírást kapni?
Érdekel a lehetőség Miért éri meg Önnek?

Számít a jövő - termékismertető

A jövő akkor számít, amikor Önről szól

Amennyiben Önnek széleskörű biztosítási védelemre és egyszeri díjas, nagyobb befektetési lehetőségre van szüksége, akkor Önnek szól a Számít a jövő ajánlat. Ebben az ajánlatban most elérhető Önnek a 738 és 748 jelű befektetési egységekhez kötött életbiztosítás, melyet eddig csak azon NN ügyfeleknek biztosítottuk, akik lejáró szerződéssel rendelkeztek.

Az ajánlat feltételei - kontent

Az ajánlat feltételei

Ajánlatunk Önnek szól, amennyiben 441 jelű Életút kockázati vagy 118 jelű Visio rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződését széleskörű biztosítási védelemmel kívánja kiegészíteni.

Rendszeres díjas Életút vagy Visio biztosításaink bármelyike mellé 2019. december 31-ig a kivételes feltételekkel rendelkező 738 és 748 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításunk is elérhetővé válik az Ön számára, mellyel három év alatt 1,5% bónusz jóváírást teljesítünk.

A bónusz jóváírás feltétele, hogy a szerződés alapját képező összeg nem származhat átkötésből, valamint hogy a bónusz jóváírás időpontjában az egyszeri díjas szerződéssel egy időben létrejött Életút vagy Visio szerződés érvényben van és díjjal rendezett.

Exkluzív ajánlati feltételekkel a 748 és 738 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosítások abban az esetben érhetőek el, ha az Életút biztosításának éves díja minimum 96 ezer forint, Visio rendszeres díjas életbiztosítás megkötése esetén biztosításának kockázati díjrésze (a választott kiegészítő biztosítások fedezetének díja együttesen) a megtakarítási díjrész legalább 30%-a. 

Átkötés definíciója

Az egyszeri díjas szerződés megkötése és így az egyszeri díj megfizetése "Átkötés"-nek minősül, ha 2019.06.20. és 2020.02.29. közötti időszakban

  • az egyszeri díjas biztosítási szerződés Szerződője vagy Biztosítottja Szerződőként vagy Biztosítottként (ideértve a Társbiztosítottat is) szerepelt olyan életbiztosítási szerződésben, mely Szerződő általi felmondással, vagy díjnemfizetés miatt megszűnt, vagy díjmentesen leszállított, vagy díjmentesített, vagy visszavásárlással megszűnt élet- vagy nyugdíjbiztosítási szerződésként szerepel a Biztosító nyilvántartásában;
  • olyan, a Biztosító nyilvántartásában szereplő befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződés terhére történt részleges visszavásárlás (Felhalmozási és/vagy Plusz befektetési egységek terhére), ahol a Szerződő vagy Biztosított (ideértve a Társbiztosítottat is) megegyezik jelen biztosítás Szerződőjével vagy Biztosítottjával.

Számít a jövő - az ajánlat feltételei - kapcsolódó termékek

Az ajánlathoz kapcsolódó termékeink

  • 118 jelű Visio rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás
  • 441 jelű Életút program életbiztosítás

A Biztosító fenntartja a jogot hogy az akciót a meghirdetett 2019.12.31-i időpont előtt leállítsa.

Az ajánlat feltételei - 2 gombos banner

Számít a jövő - az ajánlat feltételei - kép

Számít a jövő - kapcsolat banner