Sztanó Imre vezérigazgatónk üzenete

Sztanó Imre vezérigazgatóSok év tapasztalatával, és egyértelmű jövőképpel rendelkező vállalat vagyunk. Számunkra továbbra is az emberek játsszák a főszerepet. Emberek, akiknek egyéni igényeik és álmaik vannak. Emberek, akik odafigyelést, átláthatóságot, és elkötelezettséget várnak el.

Azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek biztonságban tudni a pénzügyi jövőjét. Emellett olyan különleges élményt szeretnénk nyújtani, amely arra ösztönzi Önt, hogy ajánljon minket családjának és barátainak is.

Minden egyes találkozáskor szeretnénk bebizonyítani, hogy számunkra az ügyfél szempontjai a legfontosabbak. Minden ügyfelet egyénileg szolgálunk ki, mert az NN több egy pénzügyi eszköznél vagy terméknél. Az NN igazi partner kíván lenni.

Mert ami önnek számít, az számít nekünk is.

Vállalati stratégiánk

Stratégiánk lényege a kifogástalan ügyfélélmény, amely kiváló szolgáltatásokon és hosszú távú kapcsolatokon alapszik. Azért vagyunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek pénzügyi biztonságuk megteremtésében.

Az NN Biztosító stratégiájának kulcseleme a kiváló ügyfélélmény biztosítása egész életen át, amely négy alapelvre épül:

  • Innovatív termékeinkkel az aktuális élethelyzetekhez igazodó pénzügyi megoldásokat nyújtunk.
  • Többcsatornás kiszolgálásunkkal mindig ott vagyunk, ahol az ügyfeleinknek szüksége van ránk.
  • Ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásához hatékony működés szükséges.
  • A ránk bízott pénz megőrzéséhez fegyelmezett tőke- és kockázatkezelés szükséges, ez a biztosítéka a vállalat egészséges pénzügyi mérlegének.

Mindez nem lenne megvalósítható vállalati értékeink - odafigyelés, átláthatóság és elkötelezettség - betartása nélkül.

Odafigyelünk

Odafigyelés alatt azt értjük, hogy számunkra ügyfeleink a legfontosabbak. Tiszteljük egymást, és hiszünk abban, hogy közös munkával jobb eredményeket érhetünk el. Mindemellett a társadalmi felelősségvállalást is komolyan vesszük.

Átláthatóan működünk

Átláthatónak lenni annyit tesz, hogy közérthetőek, világosak és elérhetőek vagyunk. Figyelmesen meghallgatunk másokat, és a részletek teljes figyelembevételével cselekszünk. Betartjuk az ígéreteinket.

Elkötelezettek vagyunk

Az elkötelezettség azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk tetteinkért. Tisztességesen járunk el, és a hosszú távú célkitűzéseinkre összpontosítunk.