Holló Bence elnök-vezérigazgató üzenete

Holló Bence vezérigazgató

Több évtized tapasztalatával és egyértelmű jövőképpel rendelkező vállalat vagyunk. Számunkra továbbra is az emberek játsszák a főszerepet. Emberek, akiknek egyéni igényeik és álmaik vannak. Emberek, akik odafigyelést, átláthatóságot és elkötelezettséget várnak el.
Azért vagyunk, hogy segítsük Önt, hogy azzal törődhessen, ami az Ön számára igazán fontos. Ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük nem csak termékeinket, de ezek ügyintézési és igénybe vételi lehetőségeit is, hogy személyesen és digitálisan is kényelmesen és gyorsan gondoskodhasson nálunk pénzügyeiről.

Minden egyes találkozáskor szeretnénk bebizonyítani, hogy számunkra az ügyfél szempontjai a legfontosabbak. Minden ügyfelet egyénileg szolgálunk ki, mert az NN több egy pénzügyi eszköznél vagy terméknél. Az NN igazi partner a pénzügyi jövőről történő gondoskodásban.

Mert ami önnek számít, az számít nekünk is.

Vállalati stratégiánk

Stratégiánk lényege a kifogástalan ügyfélélmény, amely kiváló szolgáltatásokon és hosszú távú kapcsolatokon alapszik. Azért vagyunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek pénzügyi biztonságuk megteremtésében.

Az NN Biztosító stratégiájának kulcseleme a kiváló ügyfélélmény biztosítása egész életen át, amely négy alapelvre épül:

  • Innovatív termékeinkkel az aktuális élethelyzetekhez igazodó pénzügyi megoldásokat nyújtunk.
  • Többcsatornás kiszolgálásunkkal mindig ott vagyunk, ahol az ügyfeleinknek szüksége van ránk.
  • Ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálásához hatékony működés szükséges.
  • A ránk bízott pénz megőrzéséhez fegyelmezett tőke- és kockázatkezelés szükséges, ez a biztosítéka a vállalat egészséges pénzügyi mérlegének.

Mindez nem lenne megvalósítható vállalati értékeink - odafigyelés, átláthatóság és elkötelezettség - betartása nélkül.

Odafigyelünk

Odafigyelés alatt azt értjük, hogy számunkra ügyfeleink a legfontosabbak. Tiszteljük egymást, és hiszünk abban, hogy közös munkával jobb eredményeket érhetünk el. Mindemellett a társadalmi felelősségvállalást is komolyan vesszük.

Átláthatóan működünk

Átláthatónak lenni annyit tesz, hogy közérthetőek, világosak és elérhetőek vagyunk. Figyelmesen meghallgatunk másokat, és a részletek teljes figyelembevételével cselekszünk. Betartjuk az ígéreteinket.

Elkötelezettek vagyunk

Az elkötelezettség azt jelenti, hogy felelősséget vállalunk tetteinkért. Tisztességesen járunk el, és a hosszú távú célkitűzéseinkre összpontosítunk.