NN Biztosító videó

Az NN-ről

NN változatlan videó

NN Biztosító - content

Kik vagyunk?

A mai NN Biztosító 1991-ben, zöldmezős beruházásként jelent meg Magyarországon Nationale-Nederlanden néven. Cégünk volt az első kizárólag életbiztosítást kínáló vállalat hazánkban. 1997-re piacvezetők lettünk és továbbra is meghatározó szereplői vagyunk a magyar életbiztosítási piacnak.

NN-ről content2

Az NN Biztosító számos kiemelkedően sikeres biztosítási és pénzügyi terméket vezetett be elsőként Magyarországon. Cégünk úttörő volt többek között a befektetéshez kötött életbiztosítások bevezetésében, a piacon elsőként nyújtottunk időseknek szóló garantált kibocsátású biztosításokat, és az elsők között jelentünk meg a piacon garantált kifizetést kínáló nyugdíjbiztosítással is.

Az NN Biztosító 2001 és 2015 márciusa között az ING Csoport részeként ING Biztosító néven működött Magyarországon. Az ING Csoport 2014-es szétválásának következményeképpen az ING Csoport életbiztosítási üzletága világszerte NN név alatt folytatja működését, míg az ING Bank változatlan néven nyújtja tovább a banki szolgáltatásokat. 2015. április 1-től NN Biztosító néven, változatlan minőségben és elkötelezettséggel szolgáljuk ki ügyfeleinket.

Cégünk termékei az életbiztosítások és hosszú távú megtakarítások széles skáláját ölelik fel. Kínálunk kockázati életbiztosítást, amellyel ügyfeleink gondoskodhatnak saját és szeretteik biztonságáról. Hagyományos biztosításaink segítségével hosszú távú, biztonságos megtakarítási lehetőséget ajánlunk biztosítási védelemmel. Befektetési egységekhez kötött életbiztosításainkhoz ügyfeleink számos eszközalap közül válogatva állíthatják össze egyéni befektetési portfóliójukat kockázatvállalási hajlandóságuknak megfelelően. Ezen termékeink elérhetőek forint- és euró-alapon egyaránt. Nyugdíjbiztosításaink garantált és befektetési egységekhez kötött formában is választhatók.

Termékeink és szolgáltatásaink az országban bárhol elérhetőek. Mintegy 1300 szerződött partnerünk az érdeklődővel egyeztetett időpontban és helyszínen segít feltérképezni az egyéni igényeket, és megtalálni a megfelelő biztosítási védelmet, pénzügyi megoldást. 

Fenntarthatóság - 1 gombos banner

nn-biztosito-staff

Az NN-ről - nn csoport - célunk

Célunk

Az elmúlt évtizedek során az NN Biztosító sok izgalmas időszakon és változáson ment keresztül, de célunk ugyanaz maradt. Azért vagyunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek pénzügyi biztonságuk megteremtésében.

Ennek érdekében munkánkat három alapvető értékre alapozzuk: odafigyelés, átláthatóság és elkötelezettség. Mindig ezek az értékek határozzák meg tetteinket és mindazt, amiben hiszünk.

NN Biztosító - cím - Igazgatóságunk

Vezetésünk

Az NN Biztosító Igazgatósága

Tartalom megjelenítő

nn_rolunk_img_Hollo-Bence-NN-Biztosito-CEO.jpg

Holló Bence
Elnök vezérigazgató, az Igazgatóság Elnöke

rolunk_img_vargacsilla.png

Szalainé Varga Csilla
Igazgatóság tagja

CzeneArpad.jpg

Czene Árpád
Igazgatóság tagja

KovacsJudit_157.jpg

Kovács Judit
Igazgatóság tagja

NN Biztosító - supervisory

Az NN Biztosító Felügyelő Bizottsága

Sztanó Imre

Bosnyák Attila

Birgány Zsolt

Renata Jadwiga Kulej

nnbiztosito_banner_lead

Tartalom megjelenítő