Kinek mit jelent a futás?

Laza Tízes S01E01

Az 1. évad 1. adásában együtt futunk TOMPA ANDREA íróval, ÓNODI ESZTER színésznővel, és ERDÉLY MÁTYÁS Kossuth-díjas operatőrrel, aki sok külföldi és hazai munkája közt az Oscar-díjas Saul fiát is fényképezte.

Szó esik seggelésről és újrakezdésről. A környezet értetlenségéről és wow-ról. Szellőztetésről, telítődésről, meditációról, gyászmunkáról és önmagunk leküzdéséről. "Futómaffiáról" és a futótársadalom diverzitásáról. Versenyekről, ahol egy vállalatvezető és egy postás együtt slattyog a kánikulában. A 100 kilométerről álmodozásról és a 4T-modellről. Na és persze a Margitszigetről.

Házigazda: SIMONYI BALÁZS.

Hallgasd meg az S1E1 adást ezen a linken! Tompa Andrea, Ónodi Eszter, Erdély Mátyás by Laza Tízes - A podcast on Anchor

 

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Laza Tízes S01E02

A futballista, a zenész és a filmrendező története a futással. Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Részletek

Laza Tízes S02E01

Az egyik egykori ciszterci diák, jogi doktor és humorista. A másik pannonhalmi bencés szerzetes, tanár, kulturális igazgató, vívó-szakosztályvezető. Az élet nagy döntései, hivatás, intimitás, hűség, és persze curriculum, azaz futás!

Részletek

Így készüljünk a maratonra

A futóversenyek reneszánszukat élik és a hosszú táv kedvelőinek az év során számos alkalommal nyílik lehetősége arra, hogy lefussák azt a bizonyos 42 kilométert. Összegyűjtöttünk néhány tippet, ami segíthet, ha maratonra vagy hosszabb futóversenyre nevezünk!

Részletek