Kinek mit jelent a futás?

Laza Tízes S01E01

Az 1. évad 1. adásában együtt futunk TOMPA ANDREA íróval, ÓNODI ESZTER színésznővel, és ERDÉLY MÁTYÁS Kossuth-díjas operatőrrel, aki sok külföldi és hazai munkája közt az Oscar-díjas Saul fiát is fényképezte.

Szó esik seggelésről és újrakezdésről. A környezet értetlenségéről és wow-ról. Szellőztetésről, telítődésről, meditációról, gyászmunkáról és önmagunk leküzdéséről. "Futómaffiáról" és a futótársadalom diverzitásáról. Versenyekről, ahol egy vállalatvezető és egy postás együtt slattyog a kánikulában. A 100 kilométerről álmodozásról és a 4T-modellről. Na és persze a Margitszigetről.

Házigazda: SIMONYI BALÁZS.

Hallgasd meg az S1E1 adást ezen a linken! Tompa Andrea, Ónodi Eszter, Erdély Mátyás by Laza Tízes - A podcast on Anchor

 

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Laza Tízes S01E02

A futballista, a zenész és a filmrendező története a futással. Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Részletek

Laza Tízes S01E03

Hogy lesz a csalódás és a büntetés tárgyából az egyik kedvenc sportunk? Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Részletek

Joshua Cheptegei "rekordgyilkos üzemmódba" kapcsolt

Cheptegei nem kevesebb, mint hat és fél másodperccel futott jobbat a korábbi rekordnál az NN Valencia World Record Day-en.

Részletek