A futballista, a zenész és a filmrendező története a futással

Laza Tízes S01E02

Az 1. évad 2. adásában jönnek a labda, a hangok és a képes történetek mesterei, akik a futásban mégiscsak a számok emberei. Szó lesz ultrafutó fociedzőről, RockNRoll életformáról és lerakott cigiről, a futás értelméről és libidóra gyakorolt hatásáról, és hogy milyen lazacos szendvicsért sorban állni Bill Gates és Antonio Banderas mögött.

Vendég: HRUTKA JÁNOS egykori BL-t megjárt, Bundesliga-győztes, válogatott labdarúgó, sportmenedzser és szakkommentátor. DIÓSSY D. ÁKOS zenész és hangmérnök, az alternatív zenei szcéna emblematikus alakja (Kispál és a Borz, Hiperkarma, Európa Kiadó, Kimnowak, Pál Utcai Fiúk). TÓTH BARNABÁS filmrendező, aki kétszer jutott az Oscar-díj shortlistjére, legendás magyar filmek (Eldorádó, Legényanya) és a Momentán Társulat színésze.

Házigazda: SIMONYI BALÁZS.

Hallgasd meg az S1E2 adást ezen a linken! Hrutka János, Dióssy D. Ákos, Tóth Barnabás by Laza Tízes - A podcast on Anchor

 

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Laza Tízes S01E03

Hogy lesz a csalódás és a büntetés tárgyából az egyik kedvenc sportunk? Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Részletek

Laza Tízes S01E04

Így lehet a futás az egyik legfőbb támaszod. Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Részletek

5 tipp, miért jó együtt edzeni a kollégákkal

Nagy népszerűségnek örvendenek azok a futóversenyek, ahol céges váltócsapatok is rajthoz állhatnak. Az élmény garantált, igazi csapatépítő program. De miért jó, ha már az edzés is együtt történik?

Részletek