67 - Laza Tízes S01E02 - A futballista, a zenész és a filmrendező története a futással

A futballista, a zenész és a filmrendező története a futással

Laza Tízes S01E02

Az 1. évad 2. adásában jönnek a labda, a hangok és a képes történetek mesterei, akik a futásban mégiscsak a számok emberei. Szó lesz ultrafutó fociedzőről, RockNRoll életformáról és lerakott cigiről, a futás értelméről és libidóra gyakorolt hatásáról, és hogy milyen lazacos szendvicsért sorban állni Bill Gates és Antonio Banderas mögött.

Vendég: HRUTKA JÁNOS egykori BL-t megjárt, Bundesliga-győztes, válogatott labdarúgó, sportmenedzser és szakkommentátor. DIÓSSY D. ÁKOS zenész és hangmérnök, az alternatív zenei szcéna emblematikus alakja (Kispál és a Borz, Hiperkarma, Európa Kiadó, Kimnowak, Pál Utcai Fiúk). TÓTH BARNABÁS filmrendező, aki kétszer jutott az Oscar-díj shortlistjére, legendás magyar filmek (Eldorádó, Legényanya) és a Momentán Társulat színésze.

Házigazda: SIMONYI BALÁZS.

Hallgasd meg az S1E2 adást ezen a linken! Hrutka János, Dióssy D. Ákos, Tóth Barnabás by Laza Tízes - A podcast on Anchor

67 - Laza Tízes S01E02 - kép

 

67 - Laza Tízes S01E02 - podcast

66 - Laza Tízes - általános

Futás magazin - lead - promobox verzió

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Like doboz


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Cikkek futás témában

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Tartalom megjelenítő

Laza Tízes S01E03

Hogy lesz a csalódás és a büntetés tárgyából az egyik kedvenc sportunk? Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Részletek

Laza Tízes S01E04

Így lehet a futás az egyik legfőbb támaszod. Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Részletek

5 ok, amiért jó együtt edzeni a kollégákkal

A futás csapattal együtt valódi élménnyé válhat: közelebb hoz a munkatársaidhoz, motiválhatjátok egymást és biztosan elmentek edzeni!

Részletek