71 - Laza Tízes S01E06 - Mi köti össze egy világhírű operaénekest, egy gasztrobloggert és egy műsorvezetőt?

Mi köti össze egy világhírű operaénekest, egy gasztrobloggert és egy műsorvezetőt?

Laza Tízes S01E06

Az első évad utolsó adásában a látás, hallás, tapintás, ízlelés, szaglás mind előkerül, ahogy az élet három nagyon is eltérő területéről érkező vendégünkkel beszélgetünk az opera, a gasztro és a televíziózás háromszögében.

  • A kiskunhalasi atlétikapályától a New York Marathonig, és a kisvárosi gimi szalagavatós éneklésétől a New York-i Metropolitan Operáig.
  • Egy sportolóból lett manökenből lett műsorvezetőből lett híradós. A Szerencsekerék és a 60 éven felüli elit sportolás műhelytitkairól.
  • A 110 kiló felett futott versenyekről és a szenzoros élménykeresésről a kulinária labirintusában.

Vendég: MIKLÓSA ERIKA operaénekes, GAJDOS TAMÁS műsorvezető, JÓKUTI ANDRÁS világevő gasztroblogger.

Házigazda: SIMONYI BALÁZS.

Hallgasd meg az S1E6 adást ezen a linken! 6. Miklósa Erika, Gajdos Tamás, Jókuti András Világevő by Laza Tízes - A podcast on Anchor

71 - Laza Tízes S01E06 - kép

71 - Laza Tízes S01E06 - podcast

66 - Laza Tízes - általános

Futás magazin - lead - promobox verzió

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Like doboz


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Cikkek futás témában

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Tartalom megjelenítő

7 tipp az egészséges életmódhoz

Az egészséges életmód betartása nem olyan nehéz, mint gondoljuk. Bár nem kis kihívás, néhány egyszerű, új szokással elindulhatunk az útján.

Részletek

Így készüljünk a maratonra

A futóversenyek reneszánszukat élik és a hosszú táv kedvelőinek az év során számos alkalommal nyílik lehetősége arra, hogy lefussák azt a bizonyos 42 kilométert. Összegyűjtöttünk néhány tippet, ami segíthet, ha maratonra vagy hosszabb futóversenyre nevezünk!

Részletek

Laza Tízes S02E01

Az egyik egykori ciszterci diák, jogi doktor és humorista. A másik pannonhalmi bencés szerzetes, tanár, kulturális igazgató, vívó-szakosztályvezető. Az élet nagy döntései, hivatás, intimitás, hűség, és persze curriculum, azaz futás!

Részletek