Mi köti össze egy világhírű operaénekest, egy gasztrobloggert és egy műsorvezetőt?

Laza Tízes S01E06

Az első évad utolsó adásában a látás, hallás, tapintás, ízlelés, szaglás mind előkerül, ahogy az élet három nagyon is eltérő területéről érkező vendégünkkel beszélgetünk az opera, a gasztro és a televíziózás háromszögében.

  • A kiskunhalasi atlétikapályától a New York Marathonig, és a kisvárosi gimi szalagavatós éneklésétől a New York-i Metropolitan Operáig.
  • Egy sportolóból lett manökenből lett műsorvezetőből lett híradós. A Szerencsekerék és a 60 éven felüli elit sportolás műhelytitkairól.
  • A 110 kiló felett futott versenyekről és a szenzoros élménykeresésről a kulinária labirintusában.

Vendég: MIKLÓSA ERIKA operaénekes, GAJDOS TAMÁS műsorvezető, JÓKUTI ANDRÁS világevő gasztroblogger.

Házigazda: SIMONYI BALÁZS.

Hallgasd meg az S1E6 adást ezen a linken! 6. Miklósa Erika, Gajdos Tamás, Jókuti András Világevő by Laza Tízes - A podcast on Anchor


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Laza Tízes S01E01

Kinek mit jelent a futás? Egy podcast nem csak futásról, nem csak futóknak Simonyi Balázzsal.

Részletek

10+1 tipp a teljesebb élethez

Szinte mindenki megfogadta már, hogy holnaptól, jövő héttől egészségesebben él. Egészségesebb ételeket készít, odafigyel a mozgásra és törekszik arra, hogy rendszerezetten, kiegyensúlyozottan teljenek a napjai.

Részletek

Így készüljünk a maratonra

A futóversenyek reneszánszukat élik és a hosszú táv kedvelőinek az év során számos alkalommal nyílik lehetősége arra, hogy lefussák azt a bizonyos 42 kilométert. Összegyűjtöttünk néhány tippet, ami segíthet, ha maratonra vagy hosszabb futóversenyre nevezünk!

Részletek