139 - Életbiztosítás vállalkozások és cégek számára - content 1

Magazin /  Gondoskodás  / Életbiztosítás vállalkozások és cégek számára

Életbiztosítás vállalkozások és cégek számára

 

Segíthet a zavartalan mindennapokban


Miután elindítottuk, felépítettük és sikeresen működtetjük vállalkozásunkat, érthető, ha szeretnénk hosszú távon is biztosnak látni a cég jövőjét. Cégünk sikere nagyban köszönhető munkatársainknak, így a kulcsemberek biztosításával akkor is megőrizhetjük legalább az anyagi stabilitást, ha egy váratlan esemény után már nem számíthatunk szaktudásukra.

Kötődés

Egy vállalkozást a semmiből megálmodni és megvalósítani, ami nem csak jövedelmező, hanem a saját és munkatársaink életét is finanszírozza, nem könnyű feladat. Sok lemondás, energia és pénz árán jutottunk el idáig, és az idők során erős kötődés alakulhat ki a cégünk iránt.  


Ha a semmiből építettük fel vállalkozásunkat, természetes, hogy kötődünk is hozzá

Szaktudás

Az egyik tényező, amivel tehetünk vállalkozásunk sikeréért, az a képzett és lojális munkatársak felkutatása, integrálása, valamint egy hosszú távú munkakapcsolat kialakítása. 

Pontosan tisztában kell lennünk azokkal a munkakörökkel, amiknek az ellátása magasan képzett szaktudást igényelnek, és érdemes meghatároznunk, kik a vállalkozásunk kulcsemberei.


Kulcsembereink jelentősége felbecsülhetetlen vállalkozásunk sikerességében

A kulcsemberek egyedi és mély tudással rendelkeznek szakterületükön, amelynek akár időszakos elvesztése is komoly veszteséget jelenthet a munkáltató számára. Kulcsember lehet olyan személy, aki például egyedül ismer mélységében egy rendszert, vagy egy személyben lát el egy speciális feladatot a vállalatnál. 

A támogató munkahelyi légkör

Hogy a kellemes és támogató munkakörnyezet kialakítása miért fontos? Több szempontból is az az érdekünk, hogy a kollégáink, a kulcsembereink pedig főleg, jól érezzék magukat a cégünknél. Ha valamiért rosszul érzik magukat a kollegák, az a teljesítményükön fog meglátszódni, ez befolyásolhatja akár a cég nyereségességét is. 

Ez önmagában is komoly kihívást jelent, de ha a kulcsembereink máshol tervezik folytatni pályafutásukat, az már lavinaszerű folyamatokat indíthat el. 

A fontos és meghatározó munkaköröket betölteni, a megfelelő új kollégánkat – aki pótolhatja a távozó munkaerőt – megtalálni pedig nem csak hosszadalmas folyamat, hanem költséges is. Manapság szinte minden területen jellemző a munkaerőhiány, így a cégek igyekeznek minél többet tenni annak érdekében, hogy munkavállalóikat megtartsák. Ebből az okból kifolyólag erőfeszítéseket kell tennünk annak érdekében, hogy kollégáink hosszú távú karrierállomásnak tekintsék munkájukat, és tudásukat a lehető leghosszabb ideig az adott cégnél kamatoztassák.

Gondoskodjunk vállalatunkról és munkatársainkról is

Ha kialakítottuk az ideális csapatot és a harmonikus munkakörnyezetet, akkor már komoly lépést tettünk a siker felé. Van azonban még egy eszköz, amivel élhetünk cégünk stabilitásának megőrzéséért. 

Egy munkavállalónkkal történt nem várt tragédia bekövetkezésével egyik napról a másikra olyan helyzetbe kerülhetünk, ahol fontos feladatoknak hirtelen nem lesz felelőse, ami megrekesztheti a cég mindennapi ügymenetét.


Kulcsemberünk tragikus elvesztésével meghatározó és nélkülözhetetlen feladatok maradhatnak gazdátlanul

NN megoldások a vállalkozások és cégek stabilitásáért

Érdemes a Vállalkozásoknak, tulajdonostársak, kulcsemberek védelmére, a cég zavartalan működésének biztosítása érdekében megoldást keresniük.

Kiknek érdemes az NN vállalati életbiztosítási megoldásokon gondolkozniuk?

  • Azoknak, akik munkavállalójuk, kulcsemberük vagy cégtársuk elvesztése esetén is biztosítani kívánják a mindennapi üzletmenet zökkenőmentességét.
  • Azoknak, akik olyan kiegészítő juttatási elemet keresnek, amellyel támogatni tudják munkatársaikat munkaképességük mielőbbi visszanyerésében.
  • Azoknak, akik széleskörű személybiztosítási megoldásokat keresnek.
  • Azoknak, akik kedvező díjon szeretnének értékes kiegészítő juttatást biztosítani munkavállalóiknak.

Amennyiben Ön is megoldást keres a fenti helyzetek megoldására forduljon bizalommal az NN Kiemelt Vállalati Biztosítási Tanácsadójához, vagy igényeljen online vagy személyes konzultációt a weboldalunkon, és kérésére partnerünk felkeresi Önt!

Miért az NN?

Biztosítónk versenyképes fedezeteket kínál mind tartalom, mind szolgáltatás, mind ár és kedvezmény szempontjából rugalmas módon, hiszen az életbiztosítási elemek kombinálhatók baleset- és egészségbiztosítási, továbbá egyes termék típusok szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítási elemekkel is. Ráadásul kiegészítő juttatási elemként is adható, amellyel támogatni tudják munkatársaikat munkaképességük mielőbbi visszanyerésében.
 

Like doboz


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Gondoskodás - elosztó gyűjtő tartalom

Tartalom megjelenítő

Kiegészítő biztosítás az életbiztosításunk mellé

Életbiztosításunk érték és védelem is egyben. Kiegészítő biztosításokkal tovább szélesíthetjük a védőhálónkat.

Részletek

Egy jó életbiztosítás sokkal többet tud, mint gondolná

Noha a kockázati életbiztosítások népszerűsége nő hazánkban, tőlünk nyugatabbra mégis előrelátóbbak az emberek.

Részletek

Amit az életbiztosításokról tudni kell

Sokan úgy gondolják, hogy az életbiztosítás "gyümölcsét? már nem élvezhetik, ám létezik olyan megoldás, amely a családon kívül nekünk is segít.

Részletek