Mitől lesz minőségi az életünk?

Ma már köztudott tény, hogy jó pár évvel hosszabb lesz a mi életünk, mint nagyszüleinké. Kérdés, hogy vajon hogyan tudjuk tartalmasabbá tenni ezt a hosszabb életet?

Elolvasom

Megtakarítás az új spórolás?

Hogyan függ össze a minőségi élet és a megtakarítás? Nem épp az életminőségünkön rontunk azzal, ha félreteszünk, ahelyett, hogy költekeznénk?

Amit az életbiztosításokról tudni kell

Sokan úgy gondolják, hogy az életbiztosítás ?gyümölcsét? már nem élvezhetik, ám létezik olyan megoldás, amely a családon kívül nekünk is segít.

Ha magunkat biztosítjuk, szeretteinkről gondoskodunk

Az emberek többsége az életbiztosítást kidobott pénznek gondolja, holott, ha magunkat biztosítjuk, szeretteinkről gondoskodunk.

Az életbiztosítás megkötése és hasznos tanácsok

Írásunkban azokról a hasznos tanácsokról ejtünk szót, amiket érdemes mérlegelnünk, valamint megismerkedünk az életbiztosítás megkötésének menetével.

Életbiztosítás vállalkozások és cégek számára

Vállalkozásunk sikeressége munkatársainkon is múlik. Gondoskodjunk kulcsembereinkről és őrizzük meg cégünk stabilitását váratlan tragikus helyzetekben is.

Kisgyerekkel saját otthonba? Igen, lehetséges!

Gyermekünk születése vagy cseperedése kellő motiváció az otthonteremtésre. Ez azonban komoly vállalás, ami felelősséggel jár.

Szülői gondoskodás: nemes és élethosszig tartó kihívás

A gyerekek kirepültek a szülői házból? Akkor fordítsunk magunkra is figyelmet, valamint tervezzük meg azt, miként könnyítjük meg gyermekünk helyzetét, ha egy nem várt eseménnyel kell megbirkóznia.

Egy jó életbiztosítás sokkal többet tud, mint gondolná

Létezik olyan pénzügyi megoldás, amely anyagi segítséget nyújt akkor, amikor egy váratlan tragédia miatt a szeretteink megélhetése, a kitűzött célok elérése, vagy a hitelek törlesztése veszélybe kerül.

5 kérdés és válasz az életbiztosítással kapcsolatban

Egy életbiztosítással akkor is megőrizhetjük családunk anyagi biztonságát, ha egy váratlan esemény után ők már nem számíthatnak ránk.

Kiegészítők az életbiztosításunkhoz

Életbiztosításunk érték és védelem is egyben. Kiegészítő biztosításokkal tovább szélesíthetjük a védőhálónkat.

Nagy család, nagy otthon

Vigyázni rájuk nem könnyű kihívás, de mutatunk pár megoldást.

Részletek

Bárkivel megtörténhet, avagy mire jók az életbiztosítások?

Senki sem tudhatja, mit hoz a holnap, a jövő hét vagy a következő 10 év. De szerencsére a másokról való gondoskodás és az öngondoskodás ma már egyre több ember életének tudatos része.

Részletek

A család és a munka harmóniája

Ha a család egy fizetésből gazdálkodik, óvnunk kell a család anyagi biztonságát.

Részletek