Mitől lesz minőségi az életünk?

Ma már köztudott tény, hogy jó pár évvel hosszabb lesz a mi életünk, mint nagyszüleinké. Kérdés, hogy vajon hogyan tudjuk tartalmasabbá tenni ezt a hosszabb életet?

Elolvasom

Kockázati életbiztosítás: a kiszámítható jövőért

Mi is az a kockázati életbiztosítás? Milyen tévhitek élnek bennünk ezzel kapcsolatban, és milyen lépéseket kell tennünk, ha a biztosítás mellett döntünk?

Kinek ajánljuk az életbiztosítást?

Életbiztosításra mindenkinek szüksége lehet. De mi alapján érdemes választani? Milyen élethelyzetekben jön jól ez a megoldás?

Négy tévhit az életbiztosításokról

Elgondolkodtál már az életbiztosításokon, de nem tudod merre indulj? Egyáltalán milyen helyzetekben jönne jól ez a védelem?

Amit az életbiztosításokról tudni kell

Sokan úgy gondolják, hogy az életbiztosítás ?gyümölcsét? már nem élvezhetik, ám létezik olyan megoldás, amely a családon kívül nekünk is segít.

Ha magunkat biztosítjuk, szeretteinkről gondoskodunk

Az emberek többsége az életbiztosítást kidobott pénznek gondolja, holott, ha magunkat biztosítjuk, szeretteinkről gondoskodunk.

Az életbiztosítás megkötése és hasznos tanácsok

Írásunkban azokról a hasznos tanácsokról ejtünk szót, amiket érdemes mérlegelnünk, valamint megismerkedünk az életbiztosítás megkötésének menetével.

Életbiztosítás vállalkozások és cégek számára

Vállalkozásunk sikeressége munkatársainkon is múlik. Gondoskodjunk kulcsembereinkről és őrizzük meg cégünk stabilitását váratlan tragikus helyzetekben is.

5 kérdés és válasz az életbiztosítással kapcsolatban

Egy életbiztosítással akkor is megőrizhetjük családunk anyagi biztonságát, ha egy váratlan esemény után ők már nem számíthatnak ránk.

Szinglik - A szabadság és az anyagi függetlenség vonzásában

Ebben a cikkben az egyedülállók életmódját, pénzügyi helyzetét és a kockázati életbiztosítás fontosságát tárgyaljuk részletesen.

Jön a baba, érdemes már most számolni!

Várandós vagy? Ismerd meg, hogyan segíthet a kockázati életbiztosítás a családod anyagi biztonságának megőrzésében. Készülj fel előre!

Kisgyerekkel saját otthonba? Igen, lehetséges!

Gyermekünk születése vagy cseperedése kellő motiváció az otthonteremtésre. Ez azonban komoly vállalás, ami felelősséggel jár.

Szülői gondoskodás: nemes és élethosszig tartó kihívás

A gyerekek kirepültek a szülői házból? Akkor fordítsunk magunkra is figyelmet, valamint tervezzük meg azt, miként könnyítjük meg gyermekünk helyzetét, ha egy nem várt eseménnyel kell megbirkóznia.

Kiegészítők az életbiztosításunkhoz

Életbiztosításunk érték és védelem is egyben. Kiegészítő biztosításokkal tovább szélesíthetjük a védőhálónkat.

Nagy család, nagy otthon

Vigyázni rájuk nem könnyű kihívás, de mutatunk pár megoldást.

Részletek

A család és a munka harmóniája

Ha a család egy fizetésből gazdálkodik, óvnunk kell a család anyagi biztonságát.

Részletek