Magazin /  Gondoskodás  / Kiegészítő biztosítás az életbiztosításunk mellé

Kiegészítő biztosítás az életbiztosításunk mellé

2024.01.04. |   2 perc

Akár egy váratlan tragédiára szeretnénk felkészülni, akár hosszú távú megtakarítási céljaink vannak, ezt az életbiztosítást kiegészítő biztosításokkal tehetjük teljesebbé, és így további nem várt eseményekre, élethelyzetekre is fel tudunk készülni, amelyek hatással vannak a mindennapjainkra, életvitelünkre. Mikből tudunk válogatni, mire érdemes figyelnünk? Írásunk ezekre a kérdésekre adja meg a válaszokat.

Kiegészítők életbiztosításhoz?

Egy életbiztosítás megkötése már a tudatosságunkról és előrelátásunkról tesz tanúbizonyságot. Ha kiegészítő biztosításokat is tartalmaz, akkor sokat tettünk azért, hogy a félelmeinket számba véve, kockázatainkat felmérve a jövőben rejlő kiszámíthatatlan eseményekre felkészüljünk. Kiegészítő biztosítások akár felnőttekre vagy gyerekekre is kiterjeszthetőek, de ez mindig adott kiegészítő terméktől függ.

Családunkat is biztosítási védelem alá vonhatjuk
Családunkat is biztosítási védelem alá vonhatjuk

Célszerű mérlegelnünk azt is, hogy életbiztosításunk mellé akár megtakarítási célból, akár váratlan tragédiára felkészülve kötjük, olyan kiegészítő baleset vagy egészégbiztosításokat is válasszunk, amelyek nem csak halálesetet követően jelenthetnek anyagi segítséget családunknak. Egy kis plusz anyagi ráfordítással az életbiztosítási védelem bővíthető, így olyan esetekről is gondoskodhatunk, amikre az alap életbiztosítás nem nyújtana megoldást.

Ha időszakosan keresőképtelenek vagyunk, az komoly hatással van a családi költségvetésre
Ha időszakosan keresőképtelenek vagyunk, az komoly hatással van a családi költségvetésre

A kiegészítő biztosítások skálája szerencsénkre elég széles, így könnyen megtalálhatjuk azokat az elemeket, amikkel biztonságban tudhatjuk magunkat és akár szeretteinket is. Számtalan dolog történhet, ezekre kiegészítő biztosítással készülhet fel előre.

Milyen kiegészítő biztosítások érhetőek el az NN-nél?

Az élet kiszámíthatatlan, és olykor tud sajnos kellemetlen meglepetéseket is okozni. Akár balesetről, betegségről, akár a keresőképességünkről van szó, a megelőzés, a váratlanra való előrelátó gondoskodás mellett fontos az anyagi felkészülés is. A rendszeres díjas életbiztosítások mellé kiegészítő biztosítási védelmek széles skálájából válogathatunk, hogy milyen eseményre szeretnénk felkészülni. Az alapbiztosítástól függően érhetőek el többek között a következő kiegészítő biztosítások:

  • Mellrák kiegészítő biztosítás
  • 32 súlyos betegségre fedezetet nyújtó kiegészítő biztosítás
  • Műtétek és sebészeti beavatkozások kiegészítő biztosítás
  • Kórházi napi térítés kiegészítő biztosítás
  • Baleseti rokkantság kiegészítő biztosítás
  • Baleseti egészségkárosodás kiegészítő biztosítás
  • Baleseti halál kiegészítő biztosítás
  • Halálesetre szóló kiegészítő biztosítás

Az egyes kiegészítő biztosítások vonatkozó feltételei a Dokumentumtár - NN -ból érhetőek el, a keresőbe beírva a termék nevét.

Hogyan vehetők igénybe?

Változatos védelmi palettánk lehetővé teszi, hogy mindenki az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási csomagot állíthasson össze rendszeres díjas életbiztosítása megkötésekor, és azt akár élethelyzetének változásával módosíthassa is.

Biztosítsd magad!

Már kevesebb, mint 4 500 Ft havi díjjal felkészülhetsz olyan váratlan helyzetekre életbiztosításunkkal, mint például egy baleset miatt bekövetkező kórházi ápolás, váratlan műtét, rokkantság vagy haláleset.

 

Ez is érdekelhet!

Nagy család, nagy otthon

Vigyázni rájuk nem könnyű kihívás, de mutatunk pár megoldást.

Részletek

Szülői gondoskodás: nemes és élethosszig tartó kihívás

A gyerekek kirepültek a szülői házból? Akkor fordítsunk magunkra is figyelmet, valamint tervezzük meg azt, miként könnyítjük meg gyermekünk helyzetét, ha egy nem várt eseménnyel kell megbirkóznia.

Részletek

Amit az életbiztosításokról tudni kell

Sokan úgy gondolják, hogy az életbiztosítás "gyümölcsét? már nem élvezhetik, ám létezik olyan megoldás, amely a családon kívül nekünk is segít.

Részletek