Magazin /  Gyermekem jövője  / Megtakarítás, amivel megalapozhatjuk gyermekünk jövőjét

Megtakarítás, amivel megalapozhatjuk gyermekünk jövőjét


A gyermekvállalás az egyik legcsodálatosabb élmény, amiben részünk lehet életünk során. A rengeteg pozitívum mellett azonban a gyermekvállalás felelősség is, hiszen mindannyian támogatni szeretnénk gyermekünket akkor, amikor például életkezdésről, továbbtanulásról van szó, amikor szakmát választ, elköltözik, vagy éppen belevág álmai megvalósításába. Törekszünk arra, hogy megalapozzuk a jövőjüket, amihez sok pénzre van szükség. Vannak, akik már elkezdtek megtakarítani gyermeküknek, valaki most készül rá. 

Fókuszban a jövő

Akárhonnan is nézzük a dolgot: ahogyan a kicsik nőnek, úgy állítják a szülőket egyre nagyobb kihívások elé, amelyek között ott tornyosulnak az anyagi természetűek is. Szerencsére az életbiztosítások nem csupán váratlan események - például balesetek - bekövetkeztekor jelenthetnek segítséget: akadnak köztük kifejezetten olyan konstrukciók, amelyek tekintettel megtakarítási céljukra, egy előre látható helyzetre való felkészülésben segítenek. Utóbbiakra éppúgy érdemes előre gondolni, mint a hirtelen és kiszámíthatatlanul lecsapó kellemetlenségekre. A gyerekek oktatásával kapcsolatos költségek például borítékolhatóak. Nem kell rögtön külföldi felsőoktatásra gondolni, hiszen már a hazai általános, középiskolás évek alatt is akadnak olyan költségek, amelyekre érdemes előre felkészülni.


 

Ki korán kel?

Aki persze még inkább kiszámítható jövőt szeretne gyermekének, az idejében belekezd a távlati tervek megalapozásába is. Jó példa erre az az egyébként örömteli helyzet, amikor tehetséges és szorgalmas utódunk jó iskolában szeretne tanulmányokat folytatni. Ez nem filléres történet, még itthon sem. Az államilag finanszírozott felsőoktatási helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, az önköltséges képzésért pedig komoly összegeket kérnek el félévente az egyetemek, főiskolák. Ennek költségét már akár előre is bebiztosíthatjuk egy megfelelő megtakarítással.

Az NN Biztosító egy jó választás lehet ebben

Az NN Biztosító megtakarítási célú megoldásai személyre szabott segítséget nyújthatnak ezen az úton. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink meg tudják teremteni saját és gyermekeik anyagi biztonságát, és emellett egy esetleges baleset, betegség esetén is mellettük álljunk. Hiszen nem tudhatjuk, hogy pontosan mivel tudjuk majd gyermekünk álmainak megvalósítását segíteni, de egy biztos: az anyagi támogatás minden esetben jól jön. Alapozzuk meg az ő jövőjét, amiben az NN Biztosító az Ön pénzügyi partnere lehet. Az Életkapu program egy olyan megtakarítási lehetőség, amely nem várt helyzetekre fedezetet nyújtó biztosítási és asszisztenciaszolgáltatások hatékony kombinációját is tartalmazza. Az NN által kínált kiegészítő biztosítási palettából Ön állíthatja össze azt, hogy milyen biztosítási védelmet szeretne a jövőre fókuszáló megtakarítás mellé. A megtakarítás gyermeke álmainak megvalósításában is segítséget nyújthat.
Az alapbiztosítás segítségével már most elkezdheti megteremteni gyermeke pénzügyi biztonságát. A megtakarítás lényege, hogy a rendszeresen befizetett összegek befektetési díjrészét az NN Biztosító az Ön által a megtakarítási céljainak és kockázatviselési hajlandóságának megfelelően választott eszközalapokba fekteti be. Befektetésének alakulását folyamatosan figyelemmel kísérheti az NN Direkt felületen, és igényei szerint módosíthatja az eszközalapok felosztását.

Kinek ajánljuk?

  • Azoknak, akik szeretnének gyermekük jövőjéről gondoskodni hosszútávú befektetés mellett.
  • Mindenkinek, aki szeretné gyermekének szánt megtakarítási célt biztosítási fedezetekkel kombinálni.
  • Azoknak, akik rendszeresen szeretnének félretenni gyermekük álmainak megvalósítására vállalva a befektetési kockázatot.

Kinek nem ajánljuk?

  • Azoknak, akik nem szeretnének rendszeres időközönként félretenni.
  • Azoknak, akik semmilyen befektetési kockázatot nem akarnak vállalni.
  • Azoknak, akik nem szeretnének hosszú távú befektetésbe kezdeni.

A döntés az Ön kezében van. Kezdjen el megtakarítani a jövő megalapozása érdekében.


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

A boldog gyermekkorhoz csak szeretet, az élményekhez pénz is kell

Kis gyerek kis gond, de vajon a velük járó költség is kisebb, mint a már kamaszodó utódok esetén? Összeírtuk, megszoroztuk a mennyibe kerül egy gyermek fejlesztése, intézményi nevelése a családnak.

Részletek

5+1 tipp apukáknak: ezt tegyük, ha gyerekünk született

Miután valaki apává válik, a mindennapok többé nem lesznek ugyanolyanok. De mégis milyen feladatai vannak egy újdonsült édesapának, amit mindenképpen el kell intéznie ilyenkor?

Részletek

Nehézségekkel küzdő gyermek a családban. Kihívások és lehetőségek

Mit tehetünk, ha gyermekünk beilleszkedési, tanulási vagy magatartási nehézségel küzd? Melyek az első jelek? Cikkünkben körbejárjuk a témát, adva néhány tippet ebben a helyzetben.

Részletek