Magazin /  Egészségmegőrzés  / Orvosi tanácsok az otthonunkban? Igen, lehetséges!

Orvosi tanácsok az otthonunkban? Igen, lehetséges!


A háziorvosunk naponta 4, hetente összesen 20 órát rendel, nekünk viszont a hét 168 órájában segítségre lehet szükségünk.  Akár betegség, baleset, akár rutinvizsgálat miatt, de időről-időre felkeressük háziorvosunkat, hiszen tőle kaphatunk iránymutatást, ő segít egészségünk megőrzésében, követi állapotunkat, vagy utal tovább szakellátásra. Előfordulhat azonban, hogy csak egy gyors tanácsra van szükségünk, mert nem tudjuk mit tegyünk, hogy fájdalmunkat gyorsan csillapítsuk, hová forduljunk az adott problémával, vagy beutaló köteles-e a szükséges ellátás. Az ilyen helyzetekben nyújt segítséget az Egészség Asszisztencia 7/24 Orvosi Call Center szolgáltatása, mely az év minden napján, éjjel-nappal elérhető az NN Biztosító szerződő ügyfelei és szeretteik számára.

Egészségünkkel kapcsolatban sok olyan kérdésünk merülhet fel, amely nem igényel vizsgálatot, személyes jelenlétet. Például, ha csak tudni szeretnénk, jó úton járunk-e az egészségmegőrzésben, helyesen értelmeztük-e a leleteket, és a teendőinket, amelyeket egészségi állapotunk javítása érdekében kellene tennünk. Hagyományos esetben kérdéseinkkel személyesen keresnénk fel kezelő orvosunkat. Ilyen esetben testileg-lelkileg érdemes felkészíteni magunkat az előttünk álló várótermi kalandokra.

Ráadásul a szakorvosi időpontfoglalások alkalmával már mind megtapasztalhattuk, hogy a legközelebbi dátum nemhogy másik hónapban, de akár egy évszakkal később esedékes. Mit tehetünk ilyenkor, hiszen most van kérdésünk, most szeretnénk választ kapni és időben megtenni a szükséges lépéseket. Bizonytalanságunkban, elveszettségünkben megoldást kínál a 7/24 Orvosi Call Center, mellyel időt és energiát takarítunk meg, ezzel is elősegítve a gyors tájékozódást, a sikeres problémamegoldást.

6 ok - Miért éri meg a 7/24 Orvosi Call Centert keresni?

Vannak olyan szerencsések, akiknek van orvos a családjában, vagy a baráti körben, de sajnos a legtöbbünk számára ez nem adatott meg. A gyors orvosi tanács bizonyosan megnyugtató, de előfordulhat, hogy nem tanácsra, hanem érthető magyarázatra vágyunk egészségünkkel kapcsolatban, vagy friss ambuláns lapunk latin kifejezéseinek értelmezése adta fel a leckét.
Lássuk, mik a 7/24 Orvosi Call Center előnyei!

1. Éjjel-nappal elérhető

A 7/24 Orvosi Call Center a kórházakkal és az orvosi rendelőkkel ellentétben, az év minden napján, éjjel-nappal hívható. Mindig találni olyan orvost, aki azonnali segítséget nyújt. Így kérdésünkkel nem kell megvárnunk a rendelési időt, hanem azonnal választ kaphatunk, akkor is, ha a tünetek éjszaka jelentkeznek. 

2. Az orvos csak a betegre figyel

Telefonhívást a számunkra komfortos helyen és szükséges időpontban indíthatunk. Mivel a vonal másik végén lévő orvos sem egy klasszikus rendelőben fogad bennünket, nincsenek körülötte más betegek, nem szűrődik be hang a váróteremből, nem keresi másik beteg telefonon, teljes figyelmét nekünk és kérdésünk megértésének tudja szentelni. 

3. Az orvos-beteg találkozások jelentős részét kiválthatja

Sok esetben érezhetjük azt, hogy feleslegesen látogatjuk meg orvosunkat, mert csak egy kérdésünk lenne például gyógyszermellékhatásokkal kapcsolatban, vagy szeretnénk a problémánkkal tovább menni egy szakorvoshoz, esetleg arra az információra lenne szükségünk, hogy milyen irányban keressük tovább a megoldást. A 7/24 Orvosi Call Centernek köszönhetően gyorsan és hatékonyan indulhatunk el ezen az úton.

4. Kényelmes és stresszmentes 

Egy telefonbeszélgetés kényelmes, a hívást akkor indítjuk, amikor számunkra a leginkább alkalmas, nincs zavaró tényező. Mivel ki sem kell tennünk lábunkat otthonunkból, számos stresszfaktort kiküszöbölhetünk. Nem kell attól tartanunk, hogy időben odaérünk-e, találunk-e parkolóhelyet, vagy azon aggódni, hogy hányan állnak már előttünk a sorban. Mindezeknek köszönhetően nagy valószínűséggel oldottabbak, összeszedettebbek leszünk a hívás alatt. 


5. Segít az akut és a krónikus panaszok kapcsán egyaránt

Akár hirtelen lépett fel panaszunk, merült fel kérdésünk, akár régóta fennálló, krónikus fájdalmunk, tünetünk van, a 7/24 Orvosi Call Centerben elérhető felkészült orvosok szakértelmére mindkét esetben támaszkodhatunk. 

6. Segít a megelőzésben is

A 7/24 Orvosi Call Centerhez nemcsak panaszainkkal, tüneteinkkel fordulhatunk, hanem az egészséges életmód kapcsán is kérhetünk tanácsot. Egészségünkre a testmozgás, táplálkozási szokásaink és mentális állapotunk is kihat, így, ha ezekben a témakörökben van szükségünk iránymutatásra, azt is megkaphatjuk.

Ajándék egészség asszisztencia Ügyfeleinknek

Az NN Biztosítónál elkötelezettek vagyunk abban, hogy támaszt nyújtsunk az egészségmegőrzésében. Ezért 2024. december 31-ig az élet- és nyugdíjbiztosítással rendelkező egyéni ügyfeleinket Egészség asszisztencia szolgáltatással ajándékozzuk meg.  Hisszük, hogy az egészség az egyik legnagyobb érték, ezért szeretnénk segítséget nyújtani annak megőrzésében, így az NN szerződő ügyfelei és szeretteik mostantól térítésmentesen kérhetnek segítséget egészségügyi kérdésekkel kapcsolatban asszisztencia szolgáltatásunkon keresztül. 

Éljen a lehetőséggel, legyen ügyfelünk, hogy Önt is megajándékozhassuk az Egészség asszisztencia szolgáltatással. Kérje biztosítási tanácsadónk segítségét, és beszélgessen vele akár online vagy személyesen!
 


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Nem vagyunk egyedül

Betegség esetén az egyik legfontosabb dolog, hogy minél előbb megfelelő helyre kerüljünk a problémánkkal, kérdéseinkre választ kapjunk. Szerencsére létezik gyors megoldás is, amit az NN Biztosító biztosítással rendelkező egyéni ügyfelei számára díjmentesen biztosít.

Részletek

Modern orvos-beteg kapcsolattartás

Ki gondolta volna, hogy eljön az az idő, amikor egészségügyi kérdéseinkkel nem feltétlenül kell elmennünk az orvosi rendelőbe, mégis kérhetünk érdemi segítséget?

Részletek

Mit tegyünk az egészséges életmódért?

Az egészséges életmóddal kapcsolatban jellemzően a táplálkozásra a sportra vagy éppen a lelki egyensúlyra asszociálunk. Megmutatjuk, mi köze van egymáshoz a testi és lelki egészségnek, valamint az anyagi biztonságnak.

Részletek