Vista egyszeri díjas - hero

Egyszeri díjas befektetés euróban

  • Megbízható pénzügyi partnert keres?
  • Szeretne részesülni a pénzpiacok teljesítményéből anélkül, hogy közvetlenül a tőzsdén fektetne be?
  • Időközönként nagyobb euró összeget szeretne befektetni?
  • Kezdjünk el beszélgetni: online vagy személyesen!
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék
Érdekli a Vista egyszeri díjas életbiztosítás?
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék

Vista egyszeri díjas - életbiztosítás

Vista egyszeri díjas életbiztosítás

A Vista egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás hosszú távú megtakarítási és befektetési lehetőség euróban, baleseti halál védelemmel. Egyszeri, nagyobb összegű megtakarítását kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően helyezheti el eszközalapjainkban.

Vista egyszeri díjas - Megbízhatóság

A bizalom számít

Ügyfélként a legmegfelelőbb megtakarítási forma kiválasztásakor két fontos kockázattal kell számolnunk: egyrészt a befektetések kockázattal járnak, valamint a megbízható pénzügyi partner kiválasztása is alapos körültekintést igényel.

A befektetési egységekhez kötött életbiztosítások esetében az ügyfél maga döntheti el, hogy kockázatvállalási hajlandósága alapján az általunk felkínált számtalan eszközalap közül mibe szeretné fektetni a pénzét. Az NN Biztosító a megalapozott döntéshez segítséget ad Önnek: választását többek között kockázatfelmérő kérdőív is segíti. Mivel különösen fontosnak tartjuk, hogy pontosan ismerje a befektetés kockázatait, ezekről is tájékozatjuk annak érdekében, hogy döntését megalapozottan, ezek ismeretében hozhassa meg. Eszközalap-tájékoztatóinkban pedig részletes információkat talál az alapok befektetési politikájával kapcsolatban.

Az NN Biztosító Zrt. tőkeerős, stabil vállalat, amely 1997 óta meghatározó szereplő a magyar életbiztosítási piacon. Cégünk mögött egy szintén tőkeerős anyavállalat, az NN Csoport áll, amely az amszterdami tőzsdére lépett 2014-ben. Tőzsdén jegyzett társaság leányvállalataként szigorú feltételek között működünk és rendszeresen publikáljuk pénzügyi jelentéseinket. Emellett számos olyan pénzügyi és szabályozói biztosíték van, amelyeknek köszönhetően ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a szerződésekben vállaltakat be tudjuk tartani.  Rendelkezésre álló szavatoló tőkénk a törvény által előírt mérték 140%-át meghaladja: ez biztosítja, hogy nem várt események esetén is megfelelő pénzügyi fedezet garantálja zavartalan működésünket.

Vista egyszeri díjas - csoportpromo

Vista egyszeri díjas - megbízhatóság 2

Megfelelő kontrolloknak köszönhetően Ön a pénzét biztonságban tudja nálunk. Az NN Biztosító számára fontos, hogy ügyfeleink megbízható partnerként tekintsenek cégünkre. Az NN Csoport tagjaként nemcsak a hazai, de a legszigorúbb nemzetközi sztenderdeknek is megfelelünk. Külső letétkezelő cégként az UniCredit Bank Zrt. biztosítja, hogy ügyfeleink felé tett ígéreteink mögött folyamatosan rendelkezésre állnak az ezek fedezetét biztosító értékpapírok és pénzeszközök. A letétkezelő ellenőrzi a befektetési politikában meghatározott szabályok betartását és nem engedi az ettől eltérő, tiltott, túlzott kockázatú ügyletek megkötését. Ezáltal a valóságtól eltérő teljesítmény bemutatása sem lehetséges.  Erről részletesen itt tájékozódhat
 
A megbízhatóságot erősíti, hogy a beáramló díjakat állampapírokba, egyéb kötvényekbe, részvényekbe, befektetési jegyekbe fektetjük, illetve egy kisebb részüket készpénzben tartjuk. Ha az ügyfelek egyszerre kérnék vissza megtakarításaikat, akkor ezen értékpapírok értékesítése után az ügyfelek követelését 100%-ban ki tudnánk fizetni.  Az NN Biztosító pénzügyi helyzetéről részletesen itt tájékozódhat.  
 

Az NN Biztosító Zrt. könyvvizsgálója kezdetek óta a világ legnagyobb könyvvizsgáló cégeinek egyike. Az biztosító auditálását a KPMG könyvvizsgáló cég végzi. A könyvvizsgálók minden egyes évben korlátozó záradék nélkül írták alá pénzügyi kimutatásainkat, amelyek ez alapján hű és valós képet mutatnak működésünkről és pénzügyi helyzetünkről.

A biztosító működését a Magyar Nemzeti Bank is folyamatosan felügyeli és rendszeresen ellenőrzi.  Az MNB által felügyelt pénzügyi  szolgáltatók listáját itt találja meg.

Vista egyszeri díjas - lead