Váltsa valóra gyermeke álmait!

  • Megtakarítási lehetőséget keres gyermeke jövőjéért?
  • Szeretne fedezetet biztosítani gyermeke részére balesetek, betegségek esetére is?
  • Kezdjünk el beszélgetni online vagy személyesen!
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék

Életkapu program

Az Életkapu program egy megtakarítási lehetőség, amely a nem várt helyzetekre fedezetet nyújtó biztosítási és gyermek asszisztencia szolgáltatások hatékony kombinációját is tartalmazza. Az NN által kínált palettából Ön állíthatja össze azt, hogy milyen biztosítási védelmet szeretne megtakarítása mellé.

Biztosítási védelem  

Az NN Biztosító Életkapu programjának sajátossága, hogy a megtakarítás mellett több váratlan eseményre is választható biztosítási védelem.

A gyermek biztosítási védelme

Az NN Életkapu program különböző kiegészítő biztosítások révén gondoskodik arról, hogy ha gyermekével baleset történik vagy egészségügyi probléma lép fel, segítséget kapjon az anyagi kihívások leküzdésében. Egyes kiegészítő biztosításainknál gyermek asszisztencia szolgáltatások is segítséget nyújtanak, hogy gyermeke értékes segítséget kapjon a gyógyuláshoz vezető úton. A gyermek asszisztencia szolgáltatások közül a 7/24 orvosi call center gyermekorvossal szolgáltatás elérhető minden biztosított számára a nap bármely szakában. 

Megoldásainkat gyermekekre szabtuk - olyan eseményekre szolgáltatunk, amelyek gyermekeknél relevánsak. Az alábbi fedezetek közül válogathat:

Baleseti csomag

Amennyiben gyermekét baleset éri, egyösszegű kifizetésben részesülhet. A baleseti védelem széles skálát lefed, így kisebb égés, csonttörés, vagy súlyosabb baleset esetén is anyagi segítséget nyújthat. Ráadásul ebben a csomagban a gyermek asszisztencia keretében gyógytorna szervezés is elérhető, ami hozzájárulhat a baleset utáni felépüléshez.

Biztosítási csomag kórházi ellátás esetére

Napi pénzbeli térítést fizet már az első naptól, ha gyermeke legalább 24 órát kórházban tölt. A biztosítás egy biztosítási éven belül maximum 90 napra térít. A csomag akkor is fedezetet nyújt, ha műtétre kerül sor, ráadásul olyan tipikus, gyakran előforduló eseteket is magában foglal, mint például a mandulaműtét. 

Gyakori gyermekbetegségek kiegészítő

Anyagi segítséget nyújt olyan betegségek diagnosztizálása esetén, mint például a tüdőgyulladás, a bárányhimlő vagy a skarlát. Ezeknek a betegségeknek a bekövetkezése meglehetősen gyakori, a gyermekek nagy része óvodás, kisiskolás korban átesik rajtuk. 

Súlyos betegségekre szóló kiegészítő

Biztosítás, amely 16 előre meghatározott betegség vagy műtét bekövetkezése esetén nyújt segítséget. Ezek súlyos betegségek (pl. daganatos betegségek vagy súlyos fejsérülés), vagy legalábbis nagy mértékben rontják a beteg gyermek és családja életminőségét (pl. cukorbetegség vagy súlyos gluténérzékenység). Ez a kiegészítő biztosítás segíthet Önnek az egészségügyi kiadások és egyéb felmerülő költségek finanszírozásában. A kapcsolódó asszisztencia szolgáltatások - a nemzetközi második orvosi vélemény és a külföldi ellátás megszervezése - pedig támogatást nyújtanak a megfelelő diagnózis felállításában és az elérhető legkorszerűbb, optimális kezeléshez való hozzáférésben.

Megoldások felnőtteknek a gyermekről való gondoskodás védelmében

  • Az alapbiztosításban  az NN Biztosító baleseti halálra vonatkozó biztosítási védelmet is nyújt, mely révén a biztosított baleseti halála esetén a biztosító egyösszegű, 1 millió forintos szolgáltatást teljesít.
  • Az alapbiztosítás mellé választható a Díjátvállalást nyújtó kiegészítő biztosítás (9K3 jelű Díjátvállalás halál és legalább 40%-os mértéket elérő egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás).

Amennyiben a biztosítás időtartama alatt a biztosított személy meghal vagy legalább 40%-os mértékű egészségkárosodást szenved, akkor az NN Biztosító átvállalja az alapbiztosítás és a kiegészítő biztosítások díját. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy ez esetben gyermeke a biztosítási tartam lejártakor megkapja azt az anyagi támogatást, amelyet Ön a szerződés megkötésekor eltervezett. Emellett gyermeke korábban kötött kiegészítő biztosítási védelme is fennmarad.

Önnek a szerződés megkötésekor el kell döntenie, hogy az alapbiztosítást egy vagy két biztosítottra köti meg, illetve az alapbiztosításhoz választ-e díjátvállalást nyújtó kiegészítő biztosítást. A díjátvállalást nyújtó kiegészítő biztosítás biztosítottja megegyezik az alapbiztosítás biztosítottjával/biztosítottjaival.

Döntése meghozatalakor kérjük, fontolja meg az alábbiakat!

Hogyan kerülhető el a szerződés megszűnése?

Ha az alapbiztosításban egy biztosított szerepel, a biztosított halálával megszűnik a szerződés. Azonban, ha két életre vonatkozik az alapbiztosítás, akkor az egyik biztosított halála nem fogja a szerződés megszűnését eredményezni, akkor sem, ha nincs hozzá díjátvállalást nyújtó kiegészítő biztosítás.

Ha az alapbiztosításhoz díjátvállalás kiegészítő biztosítás is tartozik, a kiegészítő biztosítás biztosítottjának halálával a szerződés nem szűnik meg, a biztosító a biztosítási szerződés díját átvállalja.

Milyen megoldás áll rendelkezésre, ha egy váratlan tragédia díjfizetési nehézséget eredményez?

Amennyiben a szerződő az alapbiztosítás és a kiegészítő biztosítás biztosítottja, úgy az ő halála vagy 40%-os egészségkárosodása esetén a biztosító díjátvállalási szolgáltatása megoldást jelenthet a díjfizetési nehézségekre.

Hogyan tudom ezeket beilleszteni költségvetésembe?

Ha a családi költségvetés megengedi, célszerű megkötni mindenképpen a díjátvállalást nyújtó kiegészítő biztosítást, azonban, ha ez nem lehetséges, akkor érdemes legalább két biztosítottra kötni az alapbiztosítást.