NN_apa_fia_teraszon_wide

Ne titkoljuk el a betegséget a gyerek elől

"Ha anya, vagy apa beteg lesz, az iszonyatos lelki és anyagi terheket róhat a családra. Titkolózni nem szabad, a gyerekeknek is tudniuk kell a betegségről, erőt adhatnak a szülőnek a gyógyuláshoz.

Így biztosíthatja be családja nyugalmát hosszú távon

Hogyan változtatja meg egy egészségtelenül élő ember életét egy barátja váratlan távozása?

Lesz segítség, ha baj van?

Noha kutatások bizonyítják, hogy az emberek tudják, mennyire fontos lehet a bajban egy kis tartalék, kevesen tesznek félre vészhelyzet esetére.
nn_buli_tancolas_narrow

7+1 egyszerű, könnyen betartható tipp az egészségesebb, teljesebb élethez

Fogadjunk meg néhány igazán egyszerű, apró trükköt, melyeket szinte észrevétlenül építhetünk be mindennapjainkba, így gondoskodva egy kiegyensúlyozott, nyugodt és minőségi jövőről.

Tíz tipp apáknak: ezt tegyük, ha gyerekünk született

Ha már a kis rizikójú bevásárló listát abszolváltuk, érdemes a hosszútávú felkészülést is elkezdeni.

5+1 nem evidens dolog, ami megvéd a betegségektől

Mindenki fel tudja sorolni a legfontosabb tényezőket, ha betegségek vagy a rák kialakulásának megelőzéséről van szó, de ezeken túl is van pár dolog, amire érdemes odafigyelni, mert sokszor a kisebb jelentőségű döntések is komoly hatást gyakorolnak a jövőre.

5+1 tipp a prosztatarák ellen

A leghasznosabb tanácsokat és tippeket gyűjtöttük össze, hogy kellő figyelmet fordíthassunk a megelőzésére.

Ilyen, amikor egy leendő anya aggódik a szülés miatt

Szülünk. Akkor is, ha több mint hétmilliárd ember él a földön, vagyis egészen hétköznapi dologról van szó, nekünk különleges. Ez a mi történetünk, számunkra megismételhetetlen és egyedi. És aggódunk. Minden miatt.

Így kaphat segítséget felépülésre és utókezelésre

Amikor a betegség egy szempillantás alatt tör ránk, de hosszú ideig tart a gyógyulás, akkor különösen fontos az anyagi segítség.

Egészségügyi tanácsra szorul?

Gondolt már arra lázas gyerek vagy a magas vérnyomástól szenvedő nagyszülő mellett virrasztva, milyen jól jönne a családban egy orvos, akitől bármikor segítséget lehet kérni? Jó hírünk van: létezik ilyen megoldás.

Rettegett betegség? Van védelem!

Egy kis odafigyeléssel, megfelelő biztosítás kiválasztásával és a szűréseken való részvétellel bárki megteheti a maximumot, amit a rettegett betegségek ellen tenni lehet.

Nyomkodja a mobilját séta közben?

Évente tízezreket ér baleset sportolás, autóvezetés, motorozás vagy éppen az esti séta közben, de sokan sérülnek meg saját otthonukban is. Melyek a leggyakoribb sérülések, mit érdemes betenni az elsősegélydobozba, és mit kell tennünk, ha éppen a mellettünk kerékpározó esik egy hatalmasat? Erről kérdeztük a szakorvost.
NN_laar_aniko.jpg
Nem csak mentálisan, fizikálisan, de anyagilag is nagyon nehéz időszak áll mögöttünk. A férjemre különösen nagy teher hárult, hiszen egyedüli családfenntartóvá lépett elő mellrák diagnózisom után. Komoly anyagi terhet tett ránk a hosszadalmas gyógyulás.
- Laár Anikó -

Ez lehet a forradalmi áttörés a rákkutatásban

Minél többet tudunk a rák működéséről, annál nagyobb esélye van a gyógyulásnak. Ha valaki érintetté válik, érdemes mielőbb tájékozódni, és nem feladni a küzdelmet, bármilyen rossznak tűnik is a helyzet.

Ezekért hálásak leszünk fiatalkori önmagunknak

Tökéletes recept nincsen, viszont 8 komoly és kevésbé komoly jó tanács megfogadásával később örömmel tekintünk vissza ifjúkori önmagunkra.

Életút program

Tudja, hová forduljon segítségért az egészségügy útvesztőiben?

Részletek

Amulett életbiztosítás

Tegye meg az első lépést annak érdekében, hogy megóvja mindazt, ami igazán számít Önnek!

Részletek

Baleseti felépülés

Ne hagyja, hogy egy váratlan baleset hosszú időre kizökkentse a megszokott életéből!

Részletek